Vágólapra másolva!
A jövő héten nagy hideg nem várható, de továbbra is inkább télies lesz az idő. Számítani lehet esőre, havas esőre, többfelé hószállingózás, havazás is várható.
Vágólapra másolva!

Hétfőn általában sok felhőre lehet számítani, inkább csak a Tiszántúlon süt ki hosszabb időre a nap. Néhol szitálás, hószállingózás, kisebb zápor, hózápor is előfordulhat. A legalacsonyabb hőmérséklet általában mínusz 4 és plusz 1 Celsius-fok között alakul, a Tiszántúlon helyenként ennél pár fokkal hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet plusz 2 és plusz 7 fok között várható.

Kedden észak felől mindenütt megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, késő délutántól, estétől északon havazás, hószállingózás várható. A minimumhőmérséklet mínusz 5 és 0, a maximumhőmérséklet plusz 1 és plusz 7 fok között alakul.

Szerdán északon és északkeleten hosszabb napos időszakok is lehetnek, másutt többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég. Elszórtan várható kisebb csapadék: északon hózápor, délen eső, havas eső, havazás egyaránt lehet. Az északnyugati, nyugati szél néhol megerősödhet. A legalacsonyabb hőmérséklet általában mínusz 3 és plusz 2 fok között valószínű. A nappali maximumok várhatóan plusz 2 és plusz 7 fok között alakulnak.

Csütörtökön az északkeleti területek kivételével több helyen várható hószállingózás, kisebb havazás. Délkeleten esőre, havas esőre is készülni kell. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke mínusz 4 és plusz 1, míg a nappali csúcsértékek 0 és plusz 5 fok között alakulhatnak.

Pénteken is borult idő várható, sokfelé havazással. Keleten, délkeleten havas eső, eső is valószínű. A minimumhőmérséklet mínusz 4 és plusz 1, a maximumhőmérséklet mínusz 2 és plusz 3 fok között alakul.

Szombaton és vasárnap többnyire erősen felhős vagy borult idő várható többfelé csapadékkal. Nyugaton hóra, keleten inkább havas esőre, esőre lehet számítani. Szombaton a leghidegebb órákban mínusz 4 és plusz 1 fok között alakulhat a hőmérséklet, míg nappal mínusz 1 és plusz 4 fok közötti értékekre lehet számítani. Vasárnap a legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 3 és plusz 2 fok között, a legmagasabb nappali hőmérséklet mínusz 1 és plusz 4 fok között valószínű.