Kitart a derült idő a hosszú hétvégén

temető, Halottak napja, Fiumei Úti Sírkert
Vágólapra másolva!
Többnyire napos, csapadékmentes idő lesz a hétvégén és mindenszentek napján az ország fölé érkező száraz levegőnek köszönhetően. Fronthatás nem válható, a hajnalban kialakuló köd délelőtt mindenütt feloszlik.
Vágólapra másolva!

Pénteken csak délután lesz változóan felhős az ég. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke +3 fok körül, a legmagasabb nappali hőmérséklet +16 fok körül alakul.

Szombaton napközben fokozatosan feloszlik a köd, kitisztul az idő. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke +4 fok körül, a legmagasabb nappali hőmérséklet +15 fok körül alakul. A változó irányú szél többnyire mérsékelt marad, az 5-10 km/órás átlagszél mellett 20-30 km/órás maximális széllökésre lehet számítani.

Vasárnap szintén derült idő lesz, viszont a levegő továbbra is párás marad a köd feloszlása után. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke +1 fok körül, a legmagasabb nappali hőmérséklet +14 fok körül alakul. A változó irányú szél többnyire mérsékelt marad, az 5-10 km/órás átlagszél mellett 20-30 km/órás maximális széllökésre lehet számítani.

Hétfőn a vasárnapihoz hasonló időben délutánra 14 fokig melegszik a levegő, a hőmérséklet legalacsonyabb értéke +1 fok körül alakul. A délkeleti szél többnyire mérsékelt marad, a 0-5 km/h-s átlagszél mellett 15-25 km/h-s maximális széllökésre lehet számítani.

Kedden délután már 16 fokig melegszik a levegő a derült időben, a hőmérséklet legalacsonyabb értéke 0 fok körül alakul. A délkeleti szél helyenként megélénkül, az 5-15 km/órás átlagszél mellett 20-35 km/órás maximális széllökésre lehet számítani.