OzoneNetwork Állatfotó pályázati kiírás

Vágólapra másolva!
Az OzoneNetwork  Állatfotó pályázata 2010. szeptember 5-én éjfélig tart. Alább a részletes pályázati kiírás olvasható.
Vágólapra másolva!

Az OzoneNetwork Állatfotó pályázata 2010. szeptember 5-én éjfélig tart.

1. A [email protected] e-mail címre küldött fényképek közül szerkesztőségünk tagjai és a meghívott vendégeink kiválasztják a 10 legérdekesebbnek tartott képet. A beérkezett fotókból itt látható válogatás. Ezek közül a www.ozonenetwork.hu oldalon szeptember 6-án és 7-én szavazással látogatóink választják ki a legjobbat. Amelyik fotó a legtöbb szavazatot kapja, annak készítője nyeri meg az OzoneNetwork Állatfotó fotópályázatát, s neki ajándékozunk egy kétszemélyes wellness hétvége utalványt.


Fődíjunk a következő:

Egy éjszaka két fő részére Egerszalókon, a négycsillagos Mesés Shiraz Wellness és Tréning Hotelben. A nyeremény 2010. december 31-ig használható fel vasárnap és csütörtök közötti napokon, kivéve az alábbi ünnepi időszakokat: 2010. december 25-30., 2010. december 30-2011. január 2. Elhelyezés: komfort szobában, bőséges svédasztalos reggelivel.


Néhány tanács a fotózáshoz:

Ne küldj homályos, életlen képet, mert azokkal nem lehetsz győztes. Egy e-mailben csak egy képet, az általad kiválasztott legjobbat küld el nekünk. Persze többet is küldhetsz, de azt tedd több levélben.

2. A legtöbb szavazatot kapott fénykép készítőjével szeptember 8-án felvesszük a kapcsolatot.

Annak érdekében, hogy könnyen megtaláljunk, abban a levélben, amelyben elküldted pályázati képeit, írd meg a telefonszámod is. Ha ezt elfelejtetted, javasoljuk, hogy küldd el újra a képet - immár a telefonos elérhetőséggel.

Abban az esetben, ha a győztessel szeptember 8-án 14:00-ig nem tudunk kapcsolatot létesíteni (mert nem adta meg a telefonszámát, vagy nem veszi fel a telefont, nem válaszol az sms-re, e-mailre stb.), úgy automatikusan a második legtöbb szavazatott kapott fotó készítőjét keressük.

3. A győztest és fotóját szeptember 12-én, 18:05-kor bemutatjuk az OzoneNetwork televízióban.

4. Az adatok kezelésére az OzoneNetwork kiadója, az Origo Média és Kommunikációs Zrt. általános adatkezelési elvei érvényesek - erről itt olvashatsz többet. A lényeg: adataidat a pályázat végén töröljük, azokat nem őrizzük meg, és nem adjuk tovább senkinek. Azzal, hogy elküldöd nekünk fotódat és részt veszel a pályázaton, egyben kijelented, hogy a felvételt te készítetted, a te tulajdonodat képezi és egyben hozzájárulsz ahhoz, hogy az Origo Zrt azt a későbbiekben ellenszolgáltatás nélkül bármikor felhasználhassa. A beérkezett fotókat nem őrizzük meg és nem küldjük vissza.


Sok sikert, jó fényképezést kívánunk!

OzoneNetwork csapat