Italdobozokért ad belépőt gyerekeknek a fővárosi állatkert

Vágólapra másolva!
Tíz darab italos kartondobozért cserébe minden gyermek ingyen belépőt kap a Fővárosi Állat- és Növénykertbe. A Vidám Doboz Napok című akció szeptember 11-12-én várja a környezetbarátokat.
Vágólapra másolva!

Az üres, összelapított és kiöblített tejes és gyümölcsleves dobozokat az állatkert főbejáratánál létesített ideiglenes gyűjtőponton veszik át 9-től 17 óráig. A dobozokért cserébe a látogatók kupont kapnak, amelyet a pénztárnál leadva ingyenes belépésre jogosító jegyet kapnak.

A dobozokat űrtartalmuk szerint, literenként számítják egy darabnak, aki például két fél literes dobozzal érkezik, akkor még kilenc dobozt kell mellékelnie hozzá, hogy megkapja a belépőjét.

A dobozokat ideiglenes gyűjtőponton lehet leadni, melyet az Italos Karton Egyesülés állít fel az állatkert főbejáratánál. Cserébe a résztvevők kupont kapnak, melyet a pénztárnál adhatják le, ahol az ingyenes belépésre jogosító jegyet kapják. A kupon csak egyszer használható fel, kizárólag a dobozok leadásának napján 9-től 17 óráig. A kedvezmény készpénzre nem váltható.

Forrás: premiercom.hu

Így hasznosítják újra a kartonalapú italosdobozokat