Vágólapra másolva!
Szerdán gyenge hideg, pénteken kettős fronthatás várható. Csütörtökön nem kell számottevő fronthatásra számítani.
Vágólapra másolva!

Szerdán gyenge hidegfronti hatás terheli szervezeted. Ősszel és télen az időjárás is lehangolóbb, a borongós, ködös, esős időjárás miatt hajlamosabbak vagyunk a depresszióra. Sokan rosszkedvüket evéssel próbálják meg javítani. Ügyeljünk, hogy testsúlyunk a normál tartományban maradjon. Az étrendnek nemcsak a szénhidrát-, hanem energiatartalmát is figyelni kell. A magas kiőrlésű lisztből készült kenyereket, péksüteményeket fogyasszuk, melyeknek magas a rost-, és ásványi anyagtartalma. Kerüljük a magas cukor- és zsírtartalmú péksüteményeket.

Csütörtökön nem várható számottevő fronthatás. A borult, helyenként ködös idő ma sem kedvez a hangulatodnak. Az alacsonyabb hőmérsékletek miatt jól jön a téli kabát. Keleten a szél is megélénkül. A légszennyezettség közepes szintű. Főleg a Dunántúlon és a nagyvárosokban érhet el magasabb értékeket. A közlekedők főleg a Dunántúlon szitálástól nedves útszakaszokkal találkozhatnak.

Pénteken kettős fronthatás várható. A Dunántúlon kevés csapadék is előfordulhat, míg a keleti országrészben időnként előbújik a nap. A közlekedőket nyugaton nedves, csúszós utak zavarhatják.