Vágólapra másolva!
Kedden és szerdán enyhe időben lesz részünk, de fronthatásokra lehet készülni. A melegfront mellett többórás napsütésre is számíthatsz, csütörtökön nem várható fronthatás.
Vágólapra másolva!

A Meteo Klinika tájékoztatása szerint az elkövetkező napokban fronthatások terhelhetik meg szervezetünket, emellett a megélénkülő, olykor megerősödő szél is okozhat kellemetlenségeket az arra érzékenyeknek.

Kedden gyenge melegfronti hatás érvényesül. Északon, északkeleten reggel előfordulhat köd, majd eső, máshol azonban néhány órára kisüt a nap. A fokozottan érzékenyek kissé fáradékonyabbnak érezhetik magukat, a vérnyomásuk csökkenhet. A közlekedők északon még találkozhatnak vizes útszakaszokkal, és reggel ködfoltok csökkenthetik a látástávolságot. A megélénkülő szél egyeseknél fejfájást okozhat. A légszennyezettség alacsony szintű, és kissé növekszik.

Szerdán is melegfronti hatás várható. Főleg nyugaton napos, az átlagosnál enyhébb időre készülhetünk. A front hatására ingerlékenységet, álmatlanságot tapasztalhatsz. A közlekedőket nem zavarják időjárási jelenségek az utakon.

Csütörtökön nem várható fronthatás, de nyugat felől megnövekszik a felhőzet, majd elszórtan eső is kialakul. Tölts egy kis időt a szabad levegőn! A kissé hűvös őszi idő különösen a sétának kedvez. Napközben továbbra is válassz réteges öltözéket. A közlekedők száraz utakra, kedvező feltételekre számíthatnak.