Vágd zsebre az időt!

Vágólapra másolva!
Az OzoneNetwork weboldalát mobilon is kényelmesen elérheted. Csak írd az oldalunk címét a böngésződbe, vagy küldd az OZONE szót a 06-30-3030-323-as számra. A kapott linket ne felejtsd el elmenteni a könyvjelzőid közé!
Vágólapra másolva!

Ha szeretnéd, hogy a mobilod az időn kívül az időjárást is mutassa, akkor pedig küldd az IDO szót a 06-30-3030-323-as számra. A válasz SMS-ben egy linket küldünk, melyről könnyen letöltheted az alkalmazást.

Küldd az IDO szót a 06-30-3030-323-as számra, és töltsd le időjárás-előrejelzőnket a válasz SMS-ben kapott link segítségével! Ha unod a hagyományos időjárás-jelentést, kövess minket, óráról órára.

ForrA!s: [origo]

Rövid leírás a program telepítéséhez és elindításához:

1. A válasz SMS-ben kapott letöltés linkre kattintva elindul a telepítés!

2. A készülékek többsége nem megbízhatónak jelzi a programot, ennek ellenére biztonsággal telepíthető a feltett kérdések jóváhagyásával!

3. Amennyiben a telepítés végén a készülék nem kínálja fel a program elindítását, akkor először be kell zárni a webes böngészőt!

4. A program a telepítést követően a készülék menüjében a Telepítések, Alkalmazások, Java, Játékok, Programok, Letöltések, Gyűjtemények, Saját vagy az általad megadott mappában lesz található!

5. A program az ikonra vagy a névre kattintva indítható el!

Az SMS nem emeltdíjas és mindhárom szolgáltató hálózatából elérhető. Az oldalt akkor tudod böngészni, ha aktív WAP vagy mobilinternet előfizetésed van.

Ügyfélszolgálati számunk: 06-1-265-7751

Ha e-mail-t szeretnél küldeni: [email protected]