Keleti orvoslás - nyugati profizmus

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

A keleti orvoslás több évezredes hagyománnyal rendelkezik. Időszámításunk előtt 3500-ban Shen Nung kínai császár már számos növény gyógyító hatását kipróbálta, közöttük volt a ginseng gyökér is. A ginseng tehát egyike a világ legrégebben használt természetes gyógyító szereinek. Noha csaknem kétezer éve állandó alapanyagként szerepel a délkelet-ázsiai hagyományos orvoslás eszköztárában, és egyike a legfontosabb növényeknek, a ginseng gyökér a nyugati féltekén igazából csak az utóbbi néhány évtizedben tett szert népszerűségre.

Ennek oka egyrészt az, hogy a világ nyugati, szintetikus gyógyszereket használó felén csak akkor hiszünk egy gyógyszer hatásosságában, ha annak összetevőit megfelelően ellenőrizték, hatásait klinikai vizsgálatok igazolják. Másrészt az, hogy akkor kezdjük el a betegséget kezelni, amikor az már kifejlődött.

Ezzel szemben a kínai orvoslás alapja az, hogy egészségünk a képességeink és energiáink egyensúlyán nyugszik. Ha hiány vagy túlsúly következik be, az óhatatlanul felborítja az egyensúlyt, és betegséghez vezet. Ezért a kínai orvoslás először megpróbálja visszaállítani az egyensúlyt, azután kezd a betegség kezelésébe.

A hatvanas évek elején a svájci Pharmaton cég kezdte meg a Panax Ginseng C.A. Meyer tudományos vizsgálatát, és előállította a G115 standardizált ginsengkivonatot. Ez lett az egyik összetevője a Pharmaton kapszulának, amit több mint 90 országban forgalmaznak gyógyszerként, Magyarországon Pharmaton Vital néven kapható recept nélkül a gyógyszertárakban. A standardizáció folyamata garantálja, hogy minden kapszulában ugyanolyan minőségű és mennyiségű természetes hatóanyag kerül.

A G115 nem hat azonnal, a kifejtett hatás utána viszont hosszú távú. A tudományos kutatások bizonyították, hogy a G115 az optimális hatást 6-8 hetes kúra után érte el. A legrövidebb kúrának is 2-4 hétig kell tartania. A G115-re hosszabb használat esetén sem lehet rászokni. Ráadásul az illetékes hatóságok megállapították, hogy a G115-nek nincs doppinghatása. Így tehát sportolók is használhatják, akár közvetlenül a rajt előtt is. Emellett hatékony védelmet nyújt a szabad gyökök ellen, csökkenti a fizikai fáradtság kipihenéséhez szükséges időt. Javítja a gondolkodást, a koncentrációt, az emlékezetet és a tanulási képességet, serkenti az immunrendszert, és növeli a legkülönfélébb kórokozókkal szembeni ellenálló képességet.

Ha tehát fáradtsággal, kimerültséggel küzdesz, ha összecsaptak a hullámok a fejed felett, ha túlterhelt vagy és stresszhatások érnek, ha munka mellett tanulsz vagy csak egyszerűen nem érzed magad elég életerősnek és energikusnak, töltsd ki tesztünket és kérj egy ingyenes, 32 oldalas "Küzdelem a fáradság ellen" című információs füzetet, amelyben számos tanácsot, és érdekességet találsz a fáradtsággal és kezelésével, a ginseng G115 és a Pharmaton Vitallal kapcsolatban. Hozd magad Te is csúcsformába!

A Pharmaton Vital recept nélkül kapható, egészségpénztárban elszámolható gyógyszer.
A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

(x)