Hétvégétől újra javul az idő

Vágólapra másolva!
A következő napokban változékonyabbra fordul időjárásunk, a hétvégig az erősen felhős, borult ég mellett többfelé kell esőre, záporra számítani. Szombattól újra javul időjárásunk, a hétvégén visszatér a csendes őszi idő, így nyugodtan lehet újra szabadtéri programokat szervezni.
Vágólapra másolva!

Szerdától romlik időjárásunk és a következő napokban egész napos szabadtéri programokat nem érdemes szervezni. Többfelé kell esőre, záporra számítani, ezért akik mégis kinti programokat terveznek, öltözzenek fel rétegesen, és ne felejtsék otthon az esőkabátot sem.

Az esős időnek köszönhetően a légszennyezettség jelentősen csökken, a városok levegője is kitisztul.

A hétvégétől javul időjárásunk, szombaton már ismét sok lesz a napsütés, lehet egész napos szabadtéri programokat, kirándulásokat szervezni. Jó hír az allergiások számára, hogy októberhez közeledve folyamatosan csökken a pollenkoncentráció, így már ők is bátran kimerészkedhetnek a szabadba.

Sportoláshoz, délutáni sétákhoz és városnézéshez is kedvez az idő a hétvégén. A hét elején is sok napsütésre kell számítani, amit csak időnként zavarhat kisebb felhősödés.