Vágólapra másolva!
Gera Zoltán újra gólt lőtt a WBA-ban. Zoltán csapata az FA-kupa 3. fordulójában hazai pályán 1-1-et játszott a Readinggel, így újrajátszásra kényszerül január 17-én.

A válogatott csapatkapitánya egy 11-est értékesített a 81. percben, de a vendégek, szintén büntetőből egyenlíteni tudtak a 83. percben. Gerzson, kisebb combsérülése után a 72. percben állt be csereként, rá 9 percre pedig megszerezte csapata egyetlen gólját.

"Egy beadásom után Horsfieldet kilökték a labda alól és a bíró egyből lefújta. A tizenegyesnél aztán sikerült jól eltalálnom a labdát, így a kapus nem tudott védeni. Kár, hogy két percre rá mi is kaptunk egy büntetőt és így csak a visszavágón dől el a továbbjutás.

Nem éreztem még igazán formában magam, hiányzik nagyon a meccsterhelés, de majd igyekszem utolérni magam. Kicsit még érzem a combomat is, de talán a következő meccsre már teljesen rendbejön, a játék közben szerencsére már nem zavart. Annyit még szeretnék elmondani, hogy nagyon megrendített, ami Zavadszky Gáborral történt, szeretném ezúton is együttérzésemről biztosítani a csaladját. Soha nem fogom őt elfelejteni."