MÁV: 263 millió forint karbantartásra

Vágólapra másolva!
A MÁV Zrt. 263 millió forint értékben kötött keret-megállapodást épületszerkezeti karbantartási munkákra hat hirdetmény nélküli tárgyalásos közbeszerzési eljárás keretében - derült ki a Közbeszerzési Értesítő legfrissebb számból.
Vágólapra másolva!

A Szoltisz Ipari, Szolgáltató, Kereskedelmi Kft. mintegy 43 millió forint értékű megrendelést nyert el Jánoshalma, Szeged-Rendező, Kiskőrös, Fülöpszállás, Kelebia, Soltvadkert területén karbantartási munkákra.

Az Ornament 2000 Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. három közbeszerzésen is győztes lett. A társaság 50 millió forintért Tokaj, Szolnok és Debrecen, 15,2 millió forintért Záhony és Eperjeske Rendező-pályáudvaron, valamint 49,9 millió forintért Sajtószentpéter, Selyp és Miskolc területén végez épületkarbantartási munkákat.

A Modinves Kft. a sárvári, szombathelyi, győri és csajági állomások épület-karbantartását végezheti 41,9 millió forint értékben, míg a Megaron Kft. Balatonfenyves, Dombóvár és Zamárdi területén nyerte el 63,9 millió forintért a munkákat.