Vágólapra másolva!
A Columbia Capital, M/C Venture Partners és Innova Capital vezette, magánbefektetői alapokból álló konzorcium lezárta a GTS Central Europe (GTS CE) felvásárlását. A vételárat a felek nem hozták nyilvánosságra. Az új tulajdonos legfontosabb céljának a GTS CE regionális szerepének erősítését tekinti a cégcsoport cseh, szlovák, lengyel, magyar és román leányvállalatainak még szorosabb együttműködésén keresztül.
Vágólapra másolva!

A konzorcium vezetői, a Columbia Capital és az M/C Venture Partners az informatikai és telekommunikációs szektorban érdekelt amerikai befektetői csoportok, míg az Innova Capital az egyik vezető magántőke befektető csoport Közép-Európában. A konzorcium további tagjai a Bessemer Venture Partners valamint más kiemelt pénzügyi befektetők.

A konzorcium a GTS CE ügyvezető igazgatójának Adam Sawickit jelölte ki. A szakember ezt megelőzően a TeliaSonera International Carrier vezérigazgatójaként, és egyben a cég Egyesült Államokért és Nyugat-Európáért felelős üzletfejlesztési elnökhelyetteseként dolgozott.