Orbán egységadót vezetne be

Vágólapra másolva!
Magyarország kénytelen lesz csatlakozni a Kelet-Európán végigsöprő "egységesadó-forradalomhoz", ha továbbra is méltányos részt akar a térségbe áramló külföldi beruházásokból - nyilatkozta külföldi újságíróknak a Fidesz elnöke.
Vágólapra másolva!

Az euró bevezethető Magyarországon 2010-ig, ám ennek egyik előfeltétele a kormányváltás - idézte az ellenzéki pártelnök szavait a Reuters hírügynökség.

Gyurcsány: Vizsgáljuk egy radikális adóreform hatását/uzletinegyed/hirek/hazaihirek/20050118gyurcsany.htmlEgyszerűsödhet az adórendszer/uzletinegyed/hirek/hazaihirek/20050117egyszerusodhet.htmlReklám is lehet az egykulcsos adórendszer/uzletinegyed/hirek/hazaihirek/20050114reklam.html

Orbán közölte: az új szónoki fogások nem tüntethetik el a költségvetési kudarcokat, amelyek tönkretették Magyarország gazdasági megbízhatóságát, és a tavalyi, 5,3 százalékos GDP-arányos hiányt az áfa-visszatérítések elhalasztásával érték el.

A Fidesz elnöke szükségesnek nevezte a gázár valamelyes ellenőrzését, és azt mondta, hogy egy Fidesz-kormány eladná a Malévot.