Vetkőznek a Playboyban a WorldCom dolgozói is

Vágólapra másolva!
Az "Enron-lányok" fotósorozatának sikerén felbuzdulva a Playboy újabb ajánlatot tett az utóbbi idők botránycégeinek: A súlyos könyvelési csalást elkövetett WorldCom és az Enron könyvelését meghamisító Arthur Andersen könyvvizsgáló cég női dogozóit szívesen szerepeltetnék levetkőzve.
Vágólapra másolva!

A világ vezető férfimagazinja elmondta, hogy az akcióra a korábban bajbajutott amerikai áramszolgáltatónak, az Enronnak tett hasonló ajánlat sikere késztette. Az "Enron-lányok" átütő sikere a példányszámban is megmutatkozott: bár a lap pontos eladási mutatói még nem ismertek. Houstonban, ahol az Enron székhelye található (a tíz meztelenül és félmeztelenül pózoló Enron-lány közül hat houstoni), a lap eladott példányszáma a megszokottnak legalább ötszöröse volt - mondta Elizabeth Norris, a Playboy szóvivője.

A lapkiadó elmondta, hogy a képsorozat szándékának meghirdetése óta egyre másra kap a Playboy hívásokat a WorldCom és az Arthur Andersen hölgyeitől, akik érdeklődnek az ötlet iránt. A meztelenül pózolni vágyó alkalmazottaknak be kell küldeni egy képet az arcukról és egyet a testükről.

(Üzleti Negyed)

Ajánlat:

Playboy Inc.

Korábban:

Vetkőző Enron-dolgozók a Playboyban
(2002. március 26.)