2002 dolláros árengedmény a General Motors modelljeire

Vágólapra másolva!
Amerikai sajtóértesülések szerint a General Motors autógyártó minden idei modelljét 2002 dolláros áengedménnyel kínálja, hogy így növelje eladásainak számát. A mostani kampány a tavaly szeptemberi terrorakciók után indított akciót váltja fel, amelyben kamatmentes kölcsönökkel próbálták vásárlásra ösztönözni a fogyasztókat. 
Vágólapra másolva!

A világ legnagyobb autógyártója, az amerikai General Motors (GM) a vállalathoz közel álló források szerint új marketing kampányba kezd, amelynek részeként a gyár minden idei modelljét 2002 dolláros árengedménnyel kínálja - írja a justauto.com a Wall Street Journalra hivatkozva.

A General Motors így próbálja növelni az idei évi eladásait, ám szakértők szerint ehhez további árcsökkentésekre lesz szükség. A társaság várhatóan minden modelljére kiterjeszti a kedvezményt, az azonban bizonytalan, hogy az akció meddig tart.

A GM legújabb kedvezménye a szeptember 11-i terrortámadást követő kedvezmény-csomagot váltja fel, amely kamatmentes kölcsönökkel próbálta autóvásárlásra ösztönözni a fogyasztókat.

(Üzleti Negyed)

Ajánlat: