Vágólapra másolva!
"Áreső" néven csoportos, ezáltal kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosít az aXio, az [origo] partnersite-ja. A Kelet Európában egyedülálló szolgáltatást az aXio és az [origo] közösen fejlesztette ki; a kedvezmények annál nagyobbak, minél többen érdeklődnek az adott áru iránt.
Vágólapra másolva!

A szolgáltatás lényege, hogy a kínált termék ára minden érdeklődő számára annál kedvezőbb, minél többen döntenek úgy, hogy megvásárolják azt. Az áresőben termékek ára sávosan csökken, a sávokat a terméket eladni kívánó partner határozza meg. Az egyes sávok a vevők számától teszik függővé a termék árát, így például az egy vásárló esetén már életbe lépő 1-3 százalék kedvezmény 10-20-30 vevő esetén akár elérheti a 30 százalékot is. Így tehát ha csak egy vásárló jelentkezik, az is a bolti árnál olcsóbban jut hozzá a kiválasztott árucikkhez. A vásárló minden esetben automatikusan értesítést kap az áresőtől, ha a termék ára elért egy kedvezményesebb sávot, és lehetősége nyílik arra is, hogy csak a legkedvezőbb ár elérése esetén vásárolja meg a terméket.

A szolgáltatás a termékek eladói számára egyszerre nagy számú vevőt képes biztosítani, ami lehetővé teszi, hogy a kereskedők rövid idő alatt sok terméket értékesítsenek minimális költséggel.

Az áreső indulásként ötféle tárgyat kínál a vásárlók részére: Panasonic videót, discmant, walkmant, Canon nyomtatót, és Logitech vezetéknélküli egeret.

Ajánlat:

aXio