Tovább működik a Villapark Várgesztes

Vágólapra másolva!
Tovább üzemel a várgesztes határában lévő holland tulajdonú Villapark. A cég egyik ügyvezetője, Leo steen sajtótájékoztatón közölte, hogy a tulajdonosok közt lévő ellentétek megoldódtak, és az üdülőfalu folytatja működését. A vendégektől elnézést kértek a vezetők, ők folytathatják nyaralásukat, sőt már az új üdülések szervezése is újraindult.
Vágólapra másolva!

Mégsem zár be a várgesztesi holland üdülőfalu. A cég egyik ügyvezetője, Leo Steen elmondta, hogy a tulajdonosok között húzódott érdekellentétek megoldódtak. Az Üzleti Negyed kérdésére a cég részéről elmondták, hogy a csődről szóló híresztelések tévesnek bizonyultak. Az APEH irányában fennálló 21 milliós adósságról megtudtuk, hogy azt az előző tulajdonos, a Villapark Várgesztes Kft. halmozta fel, a jelenlegi tulajdonos viszont a Villapark No.1 Kft.

A tulajdonosok elnézést kérnek azoktól a vendégektől, akiknek meg kellett szakítani üdülésüket. Mint ismeretes, még a péntek reggeli álláspont is az volt, hogy az üdülőt mindenkinek elkell hagynia legkésőbb szombat reggelig, a közműveket kikapcsolták volna és csak a biztonsági őrök maradhattak volna a telepen.

A cég vezetése pénteken délben hozta nyilvánosságra döntését, miszerint mégsem zárják be a holland falut, sőt mától újra indul az üdülések megszervezése.

(Üzleti Negyed)

Korábban: