Az Antenna Hungária nyerte a Hírközlési Főfelügyelet tenderét

Vágólapra másolva!
Az Antenna Hungária Rt. nyerte meg a Hírközlési Főfelügyelet által a vidéki egységeinek számítógépeit összekötő hálózat kiépítésére kiírt pályázatot. A kiépítendő rendszer a hírközlési hatóság vidéki igazgatóságainak, kirendeltségeinek, illetve telephelyeinek számítógépes hálózatát kapcsolja össze.
Vágólapra másolva!

Az Antenna Hungária Rt. (AH) nyerte meg a Hírközlési Főfelügyelet (HIF) által a vidéki egységeinek számítógépeit összekötő hálózat kiépítésére kiírt pályázatot - közölte az AH keddi közleményében.

Az adatátviteli összeköttetés tíz végpontból áll, döntően egy Megabit/secundum és 10 Megabit/secundum közötti sebességű. A tíz végpontból álló hálózatot május 30-ig kell kiépítenie az AH-nak.

A kiépítendő rendszer a hírközlési hatóság vidéki igazgatóságainak, kirendeltségeinek, illetve telephelyeinek számítógépes hálózatát kapcsolja össze.

A nagy földrajzi távolságokban lévő helyeket úgynevezett pont-pont összeköttetéssel kapcsolják az AH országot lefedő, nagy sebességű, digitális mikrohullámú hálózatához - áll a közleményben.

(MTI)