<P>Új jelzálog alapú kölcsön kisvállalkozások részére</P>

Vágólapra másolva!
Az Inter-Európa Bank Rt. új kölcsöne a kisvállalkozások részére egyszerűsített eljárású hitelt nyújt ingatlan jelzálog biztosíték mellett. A kölcsön tetszés szerint használható fel a vállalkozás gazdálkodásához szükséges beszerzésekhez, beruházásokhoz illetve szolgáltatások igénybevételéhez.
Vágólapra másolva!

A hitelt olyan kisvállalkozások vehetik fel, amelyek legfeljebb húsz fő alkalmazottat foglalkoztatnak, legalább hetven százalékos mértékben közvetlenül magánszemély(ek) tulajdonában állnak és legfeljebb 100 millió forint előző évi nettó árbevétellel rendelkeznek.

A Partner kölcsön kondíciói (2001. március 3.)

Kölcsönösszeg 1.000.000 - 20.000.000 Ft
Futamidő 6 - 48 hónap
A kölcsön törlesztése a tőke törlesztése negyedévente egyenlő részletekben
A kölcsön kamatozása 18,25%
Hitelbírálati díj 1,0 %, de min. 30.000 Ft és max. 90.000 Ft
Kezelési költség 1,0 %/év
Garancia díj a Hitelgarancia Rt. szolgáltatásának díja az Rt. feltételei szerint 0,5-1,0%/év

A kölcsön igénybevételéhez biztosíték szükséges. Biztosíték lehet per-, teher- és igénymentes, forgalomképes ingatlanra bejegyzett jelzálogjog. Az ingatlan biztosíték bank által meghatározott forgalmi értékének el kell érnie legalább a kölcsönösszeg háromszoros értékét. Szükséges továbbá az ingatlanra vonatkozó érvényes vagyonbiztosítási szerződés megléte, valamint a biztosítás bankra történő engedményezése.

A kölcsön igénybevételének egyéb feltétele a minimum 3 éves gazdálkodói tevékenység és legalább 8 millió forint összegű előző évi nettó árbevétel, vagy minimum 5 éves gazdálkodói tevékenység és legalább 6 millió forint összegű előző évi nettó árbevétel.

(Üzleti Negyed)