Közeledik a Sirha Budapest

Vágólapra másolva!
A Sirha Budapest a jövő héten három napon keresztül várja az élelmiszeripar, sütő- és cukrászipar, gasztronómia és csomagolóipar szakembereit a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.
Vágólapra másolva!
Forrás: Doka Attila

A látogatók, az érintett iparágak több mint 300 vállalkozásának bemutatkozását tekinthetik meg, melyek 30%-a érkezik az ország határain túlról. A kiállítás minden alkalommal fontos fóruma az innovációk, trendek megismerésének, és nem utolsó sorban az üzletkötésnek. Ez utóbbit az Enterprise Europe Network, az Európai Unió legnagyobb üzletfejlesztési hálózata is támogatja a PRIMOM Alapítvánnyal közösen megszervezett nemzetközi üzletember-találkozó eseményével. Az ITT elérhető előzetes regisztrációhoz kötött üzleti rapid meetingek célja, hogy elősegítse a résztvevők nemzetközi kapcsolatainak bővítését a Sirha Budapesten.

Forrás: Doka Attila

A szakkiállítás ugyanakkor számos konferenciával, világszínvonalú versennyel csábítja az iparági képviselőket, melyek között ismét helyet kap a Bocuse d’Or szakácsverseny magyar döntője, a Közétkeztetési Verseny döntője és a Sirha Budapest Desszert verseny. Új programként pedig megjelenik a 27 év alatti, hazai szállodákban és éttermekben dolgozó ifjú szakácsok megmérettetése, a Jeunes Chefs Rôtisseurs haza döntője.

A február 4-6. között zajló szakkiállítás látogatása a szakmai közönségnek díjmentes, de regisztrációhoz kötött, mely elérhető a kiállítás weboldalán: www.sirha-budapest.com. A kiállítás kiemelt szakmai partnere a METRO, kiemelt médiatámogatója a Trade Magazin.