BIZTONSÁGOS DOKUMENTUMKEZELÉS A SZERVERMENTES IRODÁKBAN

Vágólapra másolva!
A szerver nélküli megoldás alkalmazása csökkentheti az IT-infrastruktúra, a platform és az alkalmazás költségeit. Az ICT-befektetések könnyebben beilleszthetők a vállalatok költségvetésbe, hiszen a felhasználók nyomtatási szokásainak teljes átláthatósága lehetővé teszi a nyomtatási költségek menedzselését, a pazarlás csökkentését, és akár egyes funkciók vagy eszközök elérésének korlátozását vagy letiltását egy részleg, munkacsoport vagy egyén számára.
Vágólapra másolva!
Forrás: Canon

Rugalmasság

Egy felhőalapú vállalati alkalmazás képes optimalizálni az üzleti folyamatokat és elérhetővé válnak az olyan modern technológiák is, mint pl. a Scan-to-Cloud. Az ICT-feladatok (és kockázat) kiszervezésével pedig a fontosabb tevékenységekre koncentrálhatunk.

Könnyedén optimalizálhatjuk információkezelési munkafolyamatainkat a jó minőségű, szerver nélküli képalkotási eljárásokkal, melyek kezelhetik digitális és fizikai formában megjelenő dokumentumainkat, azok teljes életciklusában. A teljesen integrált megoldások lehetővé teszik, hogy megtaláljuk a biztonsági irányelvekhez leginkább illeszkedő alkalmazást és ugyanakkor biztosítani tudjuk a dokumentumkezelés védelmét is a teljes életciklus alatt - egészen a billentyűzettől a nyomtató tálcáig - sőt, még azon túl is, így nem szükséges papíralapú, manuális folyamatokra hagyatkoznunk. Ráadásul az iparági szabványok, például a PCL és a PostScript támogatása lehetővé teszik az IT-rendszereivel való közvetlen integrációt.

Forrás: Canon

Biztonság

Bizalmas információink védelme minden irodai eszközre és berendezésre ki kell terjedjen, mivel egy egyszerű fénymásolás is hozzáférhetővé tehet bizalmas dokumentumokat. Az érzékeny információk illetéktelen továbbadásának megelőzése érdekében a készülékek különböző funkciói letilthatók az egyes felhasználók számára. Ha a beszkennelt, eredeti példányok a készülékben maradnak, arra vizuális és hangos Original Reminder-riasztás figyelmeztet.

Hozzáférhetőség

A rugalmas munkamódszerekhez rendelhető, skálázható támogatás segítségével a dolgozók menet közben is biztonságosan rögzíthetnek és nyomtathatnak, és mobileszközeiket gyorsan, közvetlenül csatlakoztathatják az üzleti munkafolyamatokhoz. A mobil munkavégzés elterjedését azzal támogathatjuk, hogy lehetővé tesszük a munkavállalóink számára, hogy bárhol, bármikor és bármilyen módon biztonságosan hozzáférjenek a dokumentumaikhoz, kezelhessék és feldolgozhassák azokat, így nincs szükség az íróasztalnál, az irodai számítógépen való munkavégzésre.

Integrált megoldás minden vállalkozás számára

A Canon, nyomtatási irányelvek alkalmazásával integrált megoldást nyújt, hogy különböző beállítások segítségével lehetővé tegye eszközeink használatának felügyeletét. A nemrég bejelentett új Canon imageRUNNER ADVANCE 525/615/715 IImultifunkcionális irodagép sorozat minden tagja integrálható más rögzítési és dokumentumkezelési megoldásokkal is, például uniFLOW-val (nyomtatás menedzsment szoftver), a Therefore-ral (dokumentumkezelő szoftver), stb. – ami azt jelenti, hogy az eszközöket könnyen testre szabhatjuk dokumentumkezelési folyamatainak megfelelően. Minden modellben integrálásra került és az alapfelszereltség része a uniFLOW Online Express – egy fejlett felhőalapú dokumentumrögzítési és dokumentumkezelési megoldás. Ezen felül az egységesített firmware-platform folyamatosan biztosítja a legújabb funkciók elérhetőségét.

Forrás: Canon

Forrás: Canon

A Canon figyeli és azonosítja a megrendelők új funkciókra vonatkozó igényeit és az esetlegesen felbukkanó sérülékenységeket, hogy az érintett vállalatok flottájának valamennyi berendezését naprakész technológiákkal frissítse.

Forrás: Canon

Forrás: Canon

Forrás: Canon

Fenntarthatóság

Napjainkban egyre fontosabb ökológiai lábnyomunk csökkentése és az egyre inkább ökotudatos társadalom elvárásaira való reakció, ezért a Canon a Life Cycle Assessment (LCA) rendszerével termékei életciklusának minden fázisában csökkentette szén-dioxid-kibocsátását. A kontrollált nyomtatási folyamataival kiküszöböli a felesleges papír- és festék használatot.

További információ: canon.hu/business-printers-and-faxes/