Magyar találmány a Black Friday kiképzőtábor

Vágólapra másolva!
A napokban járta be a sajtót a csepeli Black Friday kiképzőtábor története. Mára azonban kiderült, az ötletes kezdeményezés sajnos csak a fantázia szülötte. Bakó coach népszerűsége ugyanakkor egy valós jelenségre is rávilágít – megfelelő felkészüléssel, tudatos stratégiával tényleg sokat lehet spórolni a Black Friday akciókkal.
Vágólapra másolva!
Forrás:https://www.cofidis.hu/black-friday

A napokban megjelent, Magyar találmány a Black Friday kiképzőtábor című hír kapcsán sokan látogattak el a Bakó coach tréningjeit népszerűsítő Full Kontakt Bt facebook oldalra. „Ez nagyon ott van, rendkívül eredeti” – írták a felhasználók, egyértelművé téve, hogy elég jól szórakoztak a produkción. Igazából az oldalon futó videó a Cofidis ,Hihetetlen, de igaz reklámkampányához kötődik, amelyben a pénzintézet valóságos ajánlatát mindig egy fiktív, abszurd történettel helyezik szembe. Jelen eseteben Bakó kolléga, feketeöves Black Friday szakértő kezdeményezése testesítette meg a fiktív sztorit, de az ötlet így is két fontos dologra felhívja a figyelmet.

Egyrészt arra, hogy a mára már hazánkban is töretlen népszerűségnek örvendő „Fekete péntek” akciók esetében tudatos készüléssel sok pénzt spórolhatunk meg az ünnepek előtt.

Másrészt pedig arra, hogy vannak olyan kedvező ajánlatok, amik egész évben elérhetőek, nemcsak a Black Friday láz idején - ilyen például a Cofidis alacsony THM-ű Fapados Kölcsöne is.

A Black Friday és a Cofidis kapcsolata egyébként nem új keletű: a cég az elmúlt 2 évben országosan reprezentatív kutatásban vizsgálta a Fekete Péntekhez kapcsolódó vásárlási attitűdöt, és idén is készül az eredmények kommunikálásával. A vállalat a felelős pénzügyi döntések elkötelezett támogatójaként fontosnak tartja, hogy Black Friday idején is átgondoljuk pénzköltési terveinket, és ne az akciós termékek minden áron való megszerzésére törekedjünk.

Aki túlságosan is beleélte magát a kiképzőtábor adta lehetőségbe, ne csüggedjen, hanem készüljön tudatos stratégiával, például járjon utána a legjobb ajánlatoknak, készítsen listát, és határozzon meg egy fix összeget arra vonatkozóan, hogy mennyi pénzt tud ajándékvásárlásra fordítani idén. Addig is vigasztalódjunk közösen Bakóval, leleplezésre felkészülni: íme a csepeli kiképzőtábor reklámszpotja , jó szórakozást kívánunk hozzá!