Fedezze fel a használt haszongépjárművek globális piacát

Vágólapra másolva!
A Tradus a használt haszongépjármûvek és a már meglévõ berendezések globális piaca. A Traduson összehasonlíthatja a használt gépeket és járműveket a világ minden tájáról. Segítünk megtalálni a megfelelő felszerelést a munkához és a megfelelő árhoz. Ha van felszerelésed, segítünk új vásárlók megtalálásában világszerte. A platformok globális expozíciója fel fogja gyorsítani értékesítéseit. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és segíteni fogjuk Önnek a készlet közzétételét. Örömmel várjuk Önt! Ha bármilyen kérdése vagy javaslata van, kérjük, mondja el nekünk.
Vágólapra másolva!
Forrás: Tradus

A kapcsolatot legegyszerűbben weboldalunkon keresztül veheti fel velünk:

https://www.tradus.com/hu

A Tradus része az OLX csoportnak, amely 45 piacon piacvezető hirdetési platformokat kínál, köztük olyan márkákat, mint például az OLX, az Avito, a Letgo, a Dubizzle, a Storia, a Stradia. Az OLX csoport összekapcsolja az embereket a használt áruk és szolgáltatások megvásárlásával, értékesítésével vagy cseréjével, gyors és könnyűvé téve a hirdetések közzétételét mobiltelefonján vagy az interneten keresztül. Több százmillió ember világszerte több mint 1,9 milliárd havilapot, 37 milliárd havilapot és 54 millió listát jelenít meg minden hónapban az OLX Csoport online piacairól.

Forrás: Tradus

Hogyan kezdjen el eladni?

Mutassa meg készletét a világ minden tájáról származó vevők számára és gyorsítsa fel eladásait.

Kezdjen el eladni most!

Hozzon létre egy fiókot és kezdje el feltölteni az ajánlatait. Egyszerűen csak töltse ki ezt az űrlapot és kövesse a lépéseket.

Forrás: Tradus

Elérést kap az eladói portálunkhoz, amellyel a következő előnyöket élvezheti:

Szerezzen minőségi látogatókat
Az új ajánlatok feltöltésekor e-maileket küldünk azon vásárlók számára, akiket érdekelnek a hasonló berendezések.

Találjon vevőket új piacokon
Használja ki a meglévő OLX hálózatot, amely sok millió aktív vevőt tartalmaz Kelet-Európából, Oroszországból, Ázsiából, a Közle-Keletről és Latin-Amerikából.

Használja ki a legnagyobb online hálózatot
A Tradus tagja az OLX Csoportnak. Több mint 300 millió felhasználójával havonta és 54 millió ajánlatával az OLX Csoport a világ legnagyobb piactere. Több mint 40 piacról eladók milliói tisztelnek meg minket bizalmukkal a termékeik online eladásánál.

Hogyan léphetek kapcsolatba egy eladóval?

Ne feledje, hogy a Tradus egy apróhirdetéseket tartalmazó weboldal, ezért nem mi adjuk el a Tradus.com-on meghirdetett gépeket vagy járműveket.

Az eladóval közvetlenül kapcsolatba léphet a hirdetési űrlap vagy telefonszám használatával, amelyek minden hirdetésnél elérhetőek.

Forrás: Tradus

Kérjük, egy eladó felhívásánál említse meg a Tradust, így könnyedén hivatkozhat a megfelelő ajánlatra.