Ha lusta vagy, lemaradsz a jobb ajánlatról

Vágólapra másolva!
Jó tanács: attól, hogy hűségidőben vagy, még érdemes tájékozódni más ajánlatokról. Egyszer ugyanis le fog járni az a hűség. Ha pedig nem köt hűségszerződés, ne légy lusta váltani! Ha jól döntesz, hidd el, nem lesz sok macera a megrendeléssel és a bekötéssel.
Vágólapra másolva!
Forrás: flip.hu

Biztosítót, bankot nem szívesen vált az ember, mert elvileg macerás, meg sok adminisztrációval is jár. És hát kinek van ehhez kedve? Mint ahogy azt is jól megválogatjuk, hogy kitől veszünk tévét, internetet, telefont. Hogy le legyen tudva a döntés, aztán ne kelljen vele foglalkozni. A lustaság, vagy nevezzük inkább kényelmességnek, azonban sokba kerülhet. Pénzben is, minőségben is, élvezeti értékben is. Mert ezekben a látszólag nyugodt hónapokban, években folyamatosan változik a piac. Új, jobb ajánlatok jelennek meg, amikről könnyen lemaradhatsz, ha csukva tartod a szemed.

Van például egy meglepő márka a piacon, ami teljesen mást hoz, mint az eddig megszokottak. Úgy hívják, hogy Flip, és egy éve indult el, azóta is egyre többen választják. Nem hallottál még róla? Sebaj, de hidd el, attól hogy nem ismered, ez még egy megbízható, minőségi márka. És hogy mitől meglepő? Mondjuk attól, hogy nem hűségszerződéssel akar megtartani, hanem azzal, hogy minden nap megdolgozik a bizalmadért. Szóval nincs hűségidő, csak szabadság. Ha valamivel nem vagy elégedett, ingyen kiléphetsz.

Forrás: Flip.hu

Néhány szó az ajánlatról:

  • Internet: 100 Mbit/s. Ezzel gyorsan tudsz böngészni, videókat nézni, chatelni, letölteni, online játszani. Teljesen korrekt, de ha te mégis többet akarsz, lehetőséged van gyorsító opciót igényelni.
  • Telefon: hívások flipesek közt 0 forintért, minden más belföldi irányba (mobil irányba is) pedig 5 Ft/perc. Azért ez eléggé rendben van…
  • Tévé: 137 csatorna, abból 31 HD. És milyen csatornák? Ha szereted a focit, örülsz majd az M4 Sport-nak, a Spíler TV-nek, a Sport1-nek, Sport2-nek, Eurosport-nak. Mindegyiknek HD-ben.

Azokban az években, amikor a telekommunikációs márkák mindenből többet és nagyobbat adnak, a Flip azt mondja, hogy elhozza ügyfeleinek a „pont jó” ajánlatot – amivel mindenki kap egy biztos alapot, extra és pazarlás nélkül. Mert ahogy lustának lenni sem okés, úgy pazarolni sem jó. Az az ideális, ha pont annyit kapsz, amit ki is tudsz használni – vagy megfordítva, ha pont annyi mindenért fizetsz, amire szükséged is van.

Forrás: flip.hu

Ez részedről oké, de az azért továbbra is zavar, hogy sok macerával és papírmunkával jár a váltás? Ne zavarjon! A Flipet ugyanis könnyen meg tudod rendelni online, vagy úgy, hogy felhívod a 1446-ot. De ha ennél is egyszerűbben szeretnéd ezt intézni, házhoz hívhatsz egy üzletkötőt is, aki segít mindenben. A bekötés miatt is aggódsz? Nem kell! A márka technikusai ugyanis kifejezetten figyelnek arra, hogy az ingyenes bekötés gyors, alapos és precíz legyen. Nincs falból kilógó vezeték, és nincs a folyosón hagyott faltörmelék. Mint ahogy magára hagyott ügyfél sem, csak beüzemelt, ingyenes wifi-router.

Aggódni tehát felesleges, a Flipben nincs kockázat, csak nyerhetsz vele. Érdekel az ajánlat? Nézd meg, hogy nálad elérhető-e a szolgáltatás.