Generali Company Care

Vágólapra másolva!
„Akkor drága az egészség, mikor meglep a betegség” – tartja a mondás, de vajon mennyit ér a dolgozóink egészsége? Lehet-e elkötelezett a munkavállaló, és képes-e a megfelelő munkavégzésre, ha gond van az egészségével?
Vágólapra másolva!
Forrás: Generali

A vállalati célok elérése hosszú távon elképzelhetetlen egészséges és aktív munkatársak nélkül. A Generali Company Care egészségbiztosítás pont abban segít, hogy azokhoz is időben elérjen a szakszerű segítség, akik a munkát, és a körülöttük élőket sok esetben saját egészségvédelmük elé sorolják.

Fenntartható munkahely nincs lojalitás és kölcsönös megbecsülés nélkül. A Generali Company Care olyan adó- és járulékmentes juttatás, ami költségként elszámolható, díja nem számít bele a béren kívüli juttatási keretbe, a biztosítás keretében elérhető minden egészségügyi szolgáltatás és pénzbeli kifizetés adómentes, arról nem is beszélve, hogy betegség esetén a munkavállalók hamarabb, szervezett egészségügyi ellátáshoz juthatnak.

Forrás: Generali

Amellett, hogy előre tervezhetők a szűrővizsgálatok, a betegek gyors, szakszerű ellátásra számíthatnak, nem kell magánorvosra költeniük, nincs várólista és hálapénz. Csomagválasztástól függően onkológiai és diagnosztikai vizsgálatok is rendelkezésre állnak (pl. CT, MR, UH) orvosilag indokolt esetben, a Generali Medi24 hívásával pedig 24 órában egészségügyi tanácsadás és betegút - szervezés érhető el.

Az egészségbiztosítás nem luxus – a széles körű gondoskodás céges juttatásként növeli a dolgozói elkötelezettséget és a vállalat hatékonyságát. Óvja munkatársai egészségét!