Új Partnereit keresi a SMART Ingatlan franchise hálózata!

Vágólapra másolva!
A SMART Ingatlan hálózatot a Duna House Cégcsoport tulajdonosai alapították azzal a céllal, hogy a már bevált üzleti modellt felhasználva egy új, lendületes hálózathoz csatlakozás lehetőségét kínálhassák az ingatlanpiac iránt érdeklődő befektetők számára. Az együttműködések során hatékony ingatlanközvetítői rendszert hoztak létre. A SMART Ingatlan hálózat 2014-es indulása óta folyamatosan fejlődik, jelenleg 36 iroda csatlakozott – és ez a szám folyamatosan nő. 
Vágólapra másolva!
Forrás: Depositphotos

A SMART Ingatlan franchise modellje ideális választás a kisméretű ingatlanközvetítő irodák számára, akik a működési rugalmasságuk megtartása mellett élvezhetik egy vezető piaci szereplőhöz való tartozás előnyeit és az ingatlanpiacban lehetőséget látó befektetők számára egyaránt. A franchise irodáinknak olyan tudást, informatikai rendszert, innovatív közvetítői eszközöket, karrierlehetőséget kínál a SMART Ingatlan, amely teljes körűen támogatja a mindennapi sikeres munkavégzést.

Egy sikeres ingatlaniroda felépítéséhez, működtetéséhez olyan kész KNOW-HOW rendszert kapnak a Franchise Partnerek, amelynek minden eleme már kipróbált és jól működő, de folyamatosan fejlesztés alatt áll, hogy illeszkedjen a modern kor elvárásaihoz is. A SMART Ingatlan hálózatában egy ingatlan iroda nyitása kiváló befektetés lehet, hiszen a SMART Ingatlan által kínált több éve sikeresen működő franchise modellnek köszönhetően az is tud érvényesülni, aki nem rendelkezik ingatlanpiaci tapasztalattal. A SMART Ingatlannál működő Vezetőfejlesztő Program keretein belül olyan szakembereket képzünk, akik igény esetén az újonnan csatlakozó irodák nyitás előtti teendőit is képesek már szakszerűen koordinálni és a befektető franchise partnerek irodáit eredményesen működtetni képesek.

Forrás: Smart Ingatlan

A SMART Ingatlan franchise program keretein belül a Partnerek közötti együttműködés egységes szabályok mentén történik, központi marketing és HR támogatásban részesülnek, folyamatos oktatással, érdekes képzésekkel, előadásokkal színesítjük mindennapjaikat, illetve a folyamatos ellenőrzések során kontrolláljuk a partner irodák szabályos működését.

A SMART Ingatlan célkitűzése, hogy rövid időn belül az országos lefedettséggel működő franchise hálózatok meghatározó szereplőjévé nője ki magát, nagy hangsúlyt fektetve az ingatlanközvetítés mellett az egyéb közvetített szolgáltatásokból származó bevételi lehetőségekre és magas szintű minőségi szolgáltatásokra. A cég célkitűzése az ingatlanközvetítői szakma megbecsülésének növelése, ezért kollégáikat folyamatosan képezik, hogy ügyfeleiket teljes körű szolgáltatásaikkal az ingatlan piacon kiemelkedő és elismert szereplőként szolgálhassák ki.

További információkért látogasson el a Smart Ingatlan/Franchise oldalra és csatlakozási lehetőség kapcsán személyes konzultációért az alábbi elérhetőségeken forduljon a SMART Ingatlan hálózat franchise vezetőjéhez.

E-mail: franchise@smartingatlan.hu
Telefonszám: +36 (1) 796 3180