A jó vállalkozó is holtig tanul

Vágólapra másolva!
A modern menedzsmenttel, szakmai továbbképzéssel, szakmai fórumokban, szövetségekben történő részvétellel a cégek a működésükhöz szükséges tudást szerezhetik meg vagy bővíthetik azt.
Vágólapra másolva!

Egy vállalkozás számára a tőkét nem csak a pénz jelentheti, hanem a tudás is. A modern menedzsmenttel, szakmai továbbképzéssel, szakmai fórumokban, szövetségekben történő részvétellel a cégek a működésükhöz szükséges tudást szerezhetik meg vagy bővíthetik azt.

A vállalkozásfejlesztési lehetőségek elsődleges célja, a bankképes vállalkozások kinevelése, a bankok ugyanis nem vállalkozásfejlesztési szervezetek. A legtöbb esetben a vállalkozó nem igényli (nem is tudja, mi a problémája) a tanácsadást. Amennyiben mégis igényelné, nem tudja hová fordulhat, kitől kérhet tanácsot, vagy éppen nem rendelkezik a szükséges pénzkerettel a továbbképzésre, tanácsadásra.

A szakmai továbbképzés elengedhetetlen eszköz mind a munkaadó, mind pedig a munkavállaló számára a versenyképes termék gyártása és szolgáltatás nyújtása érdekében. A magyar rendszerváltozás sajátosságai miatt a vállalkozói szektor a megfelelő szakmai- és tőke háttér nélkül alakult ki. Éppen ezért fontos a szakmai továbbképzés, mivel sok vállalkozó egyáltalán nem rendelkezik a megfelelő tudással és üzletmenet ismerettel egy vállalkozás működtetéséhez. Kíváncsi a részletekre? Kérjük kattintson!

A teljes vállalkozói cikksorozatot és kapcsolódó videókat ezen az oldalon tekinthetik meg.