Több mint 200 millió forintot költött a hálás fiú az anyjára

Vágólapra másolva!
Egy fülöp-szigeteki család Los Angelesben szerencsét próbált, majd az egyik fiú igazán nagy sikereket ért el a karrierjében, azonban a család továbbra is az első maradt neki. Hálából édesanyját különböző luxusutakra küldi, és szinte teljeskörűen gondoskodik a hamarosan nyugdíjassá váló nőről.
Vágólapra másolva!

Gyerekkorában Rene Lacad egy csótányokkal teli lakásban élt, míg édesanyja, Pamela a mindennapi megélhetésért küzdött, miután a fia egy éves korában az apja kilépett életükből. A fiú most a legfényűzőbb módon igyekszik kifejezni háláját édesanyja felé, eddig ugyanis nagyjából 228 millió forintnak megfelelő összeget költött rá.

image


Rene 2019 óta 100 000 fontot (nagyjából 46 millió forintot) költött anyja házának rendbetételére, és további 400 000 fontot (körülbelül 184 millió forintot) pedig a Brazíliába, Miamiba, Spanyolországba és a Napa-völgybe tett utazásaira - számolt be a Daily Star.

Több mint 500 000 fontot költöttem rá, ami sok pénznek tűnhet, de az én szememben ez nem túl nagy összeg ahhoz képest, hogy ő 18 éven keresztül nevelt engem. Rendkívül hálás, mert ez a rengeteg dolog szinte hihetetlennek tűnik. Én is így érzem néha, amikor látom az arckifejezésén, hogy azt gondolja, " ugye ez csak egy álom?

– mesélte Rene.

A fiú továbbra is támogatni szeretné az anyját, még azt is felajánlotta neki, hogy biztosítja a nyugdíját, azonban a nő olyan közel van ahhoz, hogy nyugdíjazzák, hogy inkább nem élt a lehetőséggel.

image