Taylor Swift fellépőruhái, amik több ezer dollárt érnek

Vágólapra másolva!
Taylor Swift az Eras világkörüli koncertturnéjával – ahogy a fellépésein viselt ruhakölteményeivel - szárnyaló karrierjét ünnepli, felidézve korábbi nagy sikerű albumait, és egyúttal a jövőbeli törekvéseit is megvillantja. Idézzük fel közösen eme káprázatos gardrób felejthetetlen szettjeit!
Vágólapra másolva!

Ahogy erről az Origo is hírt adott, a 34 éves pophercegnő idén végre a Forbes milliárdosok listájára is felkerült, elképesztő vagyonát főleg a kasszasikeres Eras turné bevételeinek köszönheti, a 60 darab turnéidőponttal 4,35 millió jegyet sikerült eladnia.

A koncertjeire akkora volt az érdeklődés, hogy még film is készült belőle – és Swift tehetségét nyomon követve már nem meglepő, hogy ez lett minden idők legnépszerűbb koncertfilmje, ami egyúttal korábban még soha senki által elért bevételt hozott. A mintegy 20 millió dollárból leforgatott rekordhosszú, 3,5 órás anyag 260 millió dolláros hasznot termelt Swift számára.

GRAMMY Awards, grammy, díjátadó, díj, szexi
Taylor Swift a 66. Grammy díjátadon Los Angeles-ben 2024. februárjában
Fotó: AFP/Robyn Beck 

A koncert sikere a fülbemászó dallamok mellett minden bizonnyal káprázatos fellépőruháinak is köszönhető, amiket alaposan átgondolva és szexi alakjára szabva állítottak össze az énekesnő számára. Továbbá minden egyes ruhadarab, amiket Taylor a színpadon viselt, a karrierje egy – egy korszakára utal, vizuálisan is megjelenítve az adott időszakot meghatározó zenét és érzelmeket. Az éteri Zuhair Murad ruháktól a merész Roberto Cavalli overálig Taylor Swift Eras Tour ruhatára a határok feszegetésére, és a normák újradefiniálására való törekvéseinek az eredménye.

Ashish piros kabát (1.500 dollár)

image

Az énekesnő az All Too Well című dalának tízperces koncertverziója alatt viseli az 1.500 dolláros Ashish piros kabátot, méghozzá stílusosan egy piros színű gitárt pengetve. A kabát élénk piros színével és túlméretezett sziluettjével Swift Red albumának korszakára utal.

Roberto Cavalli egylábú és egykarú ruha (1.700 dollár)

image

Merész és vagány döntés volt, amikor Swift a stylistjára hallgatva a Reputation albumának felidézése alatt egy 1.700 dolláros Roberto Cavalli egylábú és egykarú ruhát vett fel. A jumpsuit aszimmetrikus kialakítású, fekete átlátszó ujjal, csillogó anyaggal, és háromdimenziós hímzett kígyómotívummal, valamint pikkelyekre hasonlító fekete flitterekkel.

Alberta Ferretti sifon ruha (2.750 dollár)

image

Alberta Ferretti sifon ruha az elegancia és az egyszerűség vízióját nyújtja – hiába kerül 2.750 dollárba. Swift ezt a ruhakölteményt március 24-én viselte a Las Vegas-i showjának Folklore albumának éneklése közben. A ruha minimalista rózsaszín árnyalatával, kristályhímzésével és finom sifon anyagával időtlen szépséget árasztott, visszafogott kialakítása pedig lehetővé tette, hogy Swift természetes kisugárzása átragyogjon. 

Oscar de la renta Bodysuit (2.800 dollár)

image

A 2.800 dolláros Oscar De La Renta bodysuit az eleganciát és a modernitást ötvözi. Ezt Swift a Midnight Rain előadása alatt hordta, ami De La Renta kiváló kézműves munkájáról tanúskodik. A csillogó csizmával párosított bodysuit gyöngyös rojtokból és több ezer kristályból áll.

Zuhair Murad kék Bodysuit-ja (9.500 dollár)

image

Taylor Swift egy egyedi Zuhair Murad  kéken csillogó Bodysuit ruhakölteményben pompázott a Midnight albumának néhány számának eléneklése alatt Las Vegas-ban. A lenyűgöző kék bodysuit 20 000 csillogó kristályból és gyöngyből áll, és a Vogue szerint több mint 350 munkaórát vett igénybe az elkészítése. Swift a lila gyöngyös bodyt egy 5.995 dolláros Christian Louboutin térdig érő csizmával és egy hozzá illő gyöngyös harisnyatartóval kombinálta. 

Roberto Cavalli couture miniruha (12.500 dollár)

image

Taylor ezt a 12.500 dolláros Roberto Cavalli miniruhát a Fearless című stúdióalbumán található néhány szám eléneklése közben viselte. A Couture miniruha a nőiességet és a csillogást volt hivatott kiemelni, amihez szintén Christian Louboutin csizma és egy gitár volt a méltó kiegészítő. 

Eli Saab couture báli ruha (13.000 dollár)

image

Taylor Swift egy lenyűgöző Elie Saab Couture ruhát viselt a tampai koncertjének első estéjén a Speak Now album előadása közben. A ruha éteri mivolta a Swift zenéjében uralkodó álmodozó, romantikus témákat tükrözi.

Atelier Versace Bodysuit (15.000 dollár)

image

Taylor Swift az Eras Tourt a Miss Americana & the Heartbreak Prince című dallal indította, amely a Lover című albumáról származik. Ehhez az Atelier Versace által készített, csillogó rózsaszín és kék drágakövekkel díszített egyedi bodysuitban lépett színpadra. 

Zuhair Murad rózsaszín tüll báli ruha (21.390 dollár)

image

Taylor Swift Arizonában egy 21.390 dolláros Zuhair Murad rózsaszín tüll ruhában kezdett bele a koncertjébe.A feltűnő ruhához 50 méter tüll anyagot használtak fel,  a bonyolult minta elkészítéséhez több mint 350 órányi kézimunkára volt szükség. 



Forrás: The Richest