Rengeteg pénzt keres azzal egy nő, hogy Disney hercegnőként él

MayaHercegnő, Maya Browne, princess, hercegnő
Fotó: Maya Browne / SWNS
Vágólapra másolva!
Megvalósult a gyerekkori álma egy nőnek, aki évek óta arra vágyott, hogy hercegnőként élje az életét. Most hatalmas összegeket keres azzal, hogy gyerekzsúrokra jár, ahol különböző Disney hercegnőnek öltözik.
Vágólapra másolva!

A 27 éves Disney rajongó, Maya Browne már középiskolás kora óta arról álmodott, hogy egyszer a hercegnők életét élheti majd.

 Emiatt többször mesébe illő ruhákban ment az iskolába kedvenc karaktereinek öltözve, Jasminenak, Arielnek vagy Moananak. 

Maya később elkezdett kísérletezni a test festéssel és a munkáit közösségi oldalaira is feltöltötte, ahol követői imádták a munkáját. Ezért a nő úgy döntött, hogy előadóművészként keres munkát, még hozzá olyat, ahol hercegnőnek tud öltözni. 

MayaHercegnő, Maya Browne, princess, hercegnő
Gyerekkori álma volt, hogy hercegnőként élje az életét.
Fotó: Maya Browne / SWNS / Maya Browne / SWNS

Maya 2021 óta dolgozik hercegnőnek öltözve. Gyerekzsúrokra jár, ahol oda vannak érte a gyerekek és a szülők emiatt szívesen fizetnek a nőnek 

akár 100 dollárt (36 ezer forint) is óránként. 

Maya egy nap akár két partin is részt vesz. Elmesélte, van olyan mikor egy nap több hercegnő bőrébe is bele bújik.

MayaHercegnő, Maya Browne, princess, hercegnő
Ariel az egyik kedvenc Disney hercegnője
Fotó: Maya Browne / SWNS / Maya Browne / SWNS

Nagyon fontos számomra, hogy a gyerekek különlegesnek érezzék magukat, mikor a születésnapjukat ünneplik. Amikor meglátom az arcukat, megölelnek, és nem akarnak elengedni - ez olyan különleges.

- meséli Maya.

Forrás: DailyStar