Régi külső, modern belső és a lehetőségek tárháza: eladó kúria Igaron

Ingatlanbazár, ingatlan, OTP Ingatlanpont
Eladó egy különleges kúria Igaron
Fotó: Ingatlanbazár
Vágólapra másolva!
Az eladó kúria maga a csoda, jelenleg is üzemelő étterem és cukrászda, valamint egy ajándékbolt is jár hozzá, ráadásnak egy mezőgazdasági komplexum. Az energiát napelemrendszer biztosítja, így a rezsiköltség is alacsony. Ha mindez nem győzte meg, eláruljuk, hogy a melléképületek egy pálinkafőzőt is rejtenek.
Vágólapra másolva!

“Fejér megye, Igaron eladásra kínálok egy 2 hektáros telken fekvő gyönyörű kúriát a hozzá tartozó vendéglátó és mezőgazdasági komplexummal együtt. A település 30 kilométerre fekszik a Balatontól a forgalmas 64-es út mentén. Az ingatlan rendszeres felújításon esett át, így a régi külső modern belső lakrészt takar.

Családi ház: a ház 6 szobával rendelkezik, melyből az egyiket gardróbbá alakították. A két fürdő közül az egyikben 4 személyes szaunát helyeztek el. A ház alatt egy csodás 20 négyzetméteres sóbarlangot alakítottak ki. Az ingatlan vegyes falazatú, az 55 centiméter vastag falak kitűnő szigetelést biztosítanak és klímával is tovább hűthetjük a házat. A fűtés elektromos radiátorokkal, fa tüzelésű kazánnal, padlófűtéssel biztosított.

Az udvaron egy 25 köbméteres fedhető medencében hűsölhetünk, melyhez komplett gépház tartozik. A ház tetején egy 40 kw-os napelemrendszert helyeztek el, mely biztosítja az energiaellátást, így a rezsiköltség minimális.

Melléképületek: a házhoz 450  négyzetméter összterületű épületek tartoznak, melyek az alábbiak: kazánház, műhelyek, tárolók, vendégház konyhával, wc-vel. Dupla disznóól, raktárak valamint egy rézüstös pálinkafőző, kukoricagóré.

Ingatlanbazár, ingatlan, OTP Ingatlanpont
Az ingatlan rendszeres felújításon esett át, így a régi külső modern belső lakrészt takar 
Fotó: Ingatlanbazár

Az ingatlan nem rendelkezik vezetékes gázzal, mert a napelemek biztosítják az energiaellátást. A tetőn elhelyezett 40 kw-os, illetve az udvaron felépített 2x 52 kw-os napelempark biztosítja a komplexum rendkívül alacsony rezsiköltségét.

Étterem: a 200 négyzetméter alapterületű étterem jelenleg is nagy forgalom mellett üzemel, áramellátását a napelempark biztosítja, konyhája teljesen gépesített.

Cukrászda: a 200  négyzetméter alapterületű egység jelenleg is üzemel, áramellátását a napelempark biztosítja. Modern fagylaltkészítő gépek és kitűnő hűtők tartoznak hozzá.

Ajándékbolt: az 50  négyzetméteres épület szintén a napelemparktól kapja az áramot. A ház kitűnő állapotban van, sok lehetőséget rejt magában, ha az új tulajdonosnak más terve van a hasznosítást illetően.

Ez a 2 hektáros területen fekvő ingatlan remek befektetés, kitűnő ár-érték arány gyors megtérülés. Ajánlom azoknak is, akik ezen remek ingatlanban szeretnének élni és megvalósítani álmaikat. Az ingatlan nagyon alacsony rezsiköltségű.”

Még több remek lehetőség az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.