Mindenki a világ leghíresebb DJ-jét irigyli a luxusautója miatt - fotó

F1 Grand Prix of Las Vegas - Previews GettyImageRank2 Performance Motorsport Formula One Racing USA Nevada Las Vegas Formula One Grand Prix Photography Previews DJ Tiesto PersonalityInQueue Las Vegas Strip Circuit Horizontal SPORT CEREMONY OPENING CEREMON
A holland DJ a Forma-1 Las Vegas-i futamán, 2023. november 15-én
Vágólapra másolva!
Elképesztő átalakításokat hajtottak végre a világ egyik, ha nem a leghíresebb DJ-jének Rolls-Royce-án.
Vágólapra másolva!

A Mansory név hallatán a legtöbb, valamiféle ízléssel rendelkező autóst kirázza a hideg. Számtalan ízléstelen, túltolt, túlszínezett és túlbőrözött, néha oda nem illő formákkal elrondított tuningot köszönhetünk a tuningcégnek, amely arra szakosodott, hogy luxusautókat rondít el. Ugyanakkor úgy tűnik, hogy egész igényes kombinációkat is ki lehet hozni a szettjeikből és erre a legjobb példa Tijs Michiel Verwest, azaz DJ Tiësto legújabb Rolls-Royce Cullinanje.

A Mansory egy luxusautó-tuningolással foglalkozó cég, amelynek székhelye a németországi Brandban található. A luxusautók mellett szuperautókon, luxusterepjárókon és egyedi kerékpárokon is dolgoznak. A céget 1989-ben alapította Kourosh Mansory iráni tuner.

 

image

A lemezlovas luxusautójának tuningját mélyfekete fényezésben, fekete kiegészítőkkel álmodták meg, a DJ holland származásához hűen pedig a narancssárga színt használták kontrasztként - emeli ki az Autószektor. Kapott egy érdemi ültetést, óriási felniket, dupla szárnyat és kopoltyúkat az orrára. Még egy F1-inspirálta diffúzor is került az óriási luxus SUV-ra. Mindehhez extra 39 lóerő is társul, amivel a Rolls-Royce 563 lóerős lett.