Meztelen képek kerülhettek elő Harry hercegről - fotó

Harmincadik születésnapjára viasz szoborot állítottak Harry herceg tiszteletére Madam Tussauds panoptikumába Londonban
Harmincadik születésnapjára viasz szoborot állítottak Harry herceg tiszteletére Madam Tussauds panoptikumába Londonban
Vágólapra másolva!
Egy sztriptíztáncosnő azzal fenyegette meg Harry herceget, hogy meztelen fotókat szivárogtat ki róla az OnlyFans-en. A nő állítása szerint egy vad Las Vegas-i buliban jött össze a brit uralkodó család tagjával, ekkor készültek a felvételek.
Vágólapra másolva!

Carrie Royale domina azzal sokkolta a brit királyi családot, hogy kijelentette: olyan pikáns fotók vannak a birtokában Harry hercegről, amiket még rajta kívül soha senki sem látott, és arra készül, hogy azokat feltölti az OnlyFans oldalára. Ez hatalmas vitát kavart az uralkodó család biztonságával kapcsolatban. 

image

Carrie Royale azt állítja, hogy 2012-ben ismerkedett meg a sussexi herceggel Las Vegas-ban, amikor az még nem volt házas. Történetét azzal folytatta, hogy meghívást kapott egy buliba az ötcsillagos Wynn Hotel egyik fényűző lakosztályába, ahol csókolózott a brit királyi trón lehetséges várományosával, és meztelen fotókat is készített róla. Ezeket tervezi feltölteni az OnlyFans oldalának prémium felületére. 

A nő azon dühödött fel, hogy Harry herceg - akit átkozott idiótának nevezett - a tavaly megjelent Spare című memoárjában elmismásolta, hogy mi is történt valójában 2012-ben ezen a las vegasi partin, és a vele való flörtöt meg sem említette. 

Harry herceg
Harry herceg
Fotó: WPA Pool/Getty Images

A herceg a könyvében csak annyit írt, hogy a szálloda alkalmazottai közül és a casinóban dolgozók közül is meghívtak több csinos lányt a lakosztályba, ahol fergeteges bulit csaptak, majd az éjszaka folyamán elkészültek róla az ominózus meztelen fotók. A nő visszaemlékezése szerint a herceg már teljesen részeg és meztelen volt, amikor ő megérkezett a buliba, Michael Jackson "Beat it" című számára léggitározott, és egy kesztyűt használt, hogy eltakarja az ágyékát.

image

Azonban nagyon is kétséges, hogy a Royale által emlegetett intim fotók valaha is nyilvánosságra kerülnének - legalábbis nem az OnlyFans platfomján keresztül. Ehhez ugyanis a weboldal szabályzata alapján írásos engedélyt kell kapnia Harry hercegtől. 

A cég szóvivője a Mirrornak elmondta: "Az OnlyFans minden esetben jóváhagyást kér a meztelen képeken szereplőktől, mielőtt azok megjelenhetnének a felületen."