Ez a gyönyörű szőkeség nem véletlen imádja a golfot - fotó

Vágólapra másolva!
Egy 26 éves, texasi golfinfluenszer, Jeni Brooke, több milliót költ arra, hogy minél csinosabb legyen a sportpályán, azonban azt mondja, mindez nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik.
Vágólapra másolva!

A lány csak 

2020-ban kezdett golfozni, ám ma már a világ legjobb 20 golfinfluenszerének egyike.

Ezzel a mondattal persze azt is elmondtuk, hogy nem a golfteljesítménye miatt népszerű.

Több mint 100 ezer Instagram-követővel, és 52 ezer TikTok-követővel büszkélkedhet. A fiatal nő hetente 3-4 alkalommal jár golfedzésekre, ahol többször előfordult már, hogy rajongói felismerték, és könyörögtek neki, hogy játsszon velük egy meccset.

image

Akkor derült ki, hogy van tehetsége a golfozáshoz, amikor családjával együtt szórakozásképpen kipróbálták a sportot, és egy fiatal férfi megszólította őt, hogy feltűnően jól játszik. Ekkor Jeni elhatározta, hogy komolyabban is foglalkozik a golfozással, végül pedig teljesen a rabjává vált.

image

Az egyik edzésen Jeni úgy döntött, hogy levideózza magát játék közben, majd az interneten közzéteszik a felvételt. A videó, melyen Jeni arany felsőt visel, melynek egyik csücskét a szájában tartja, vírusként terjedt el a TikTokon.

image

A szőke szépség azóta is rajong a csinosabbnál csinosabb sportruhákért, a pályán pedig 

igazi divatdiktátornak számít társai körében.

image

A golfozást azonban továbbra is csak hobbiszinten űzi, annak ellenére, hogy nagyon tehetséges benne.

Szeretem a golfot, mert szerintem egy klassz sport, ám szinte még a játéknál is jobban szórakoztat a szép és csinos golfruhák beszerzése és viselése.

Jeni videóira már több sportruházati cég vezetője is felfigyelt, akik megkérték a lányt, hogy népszerűsítse a termékeiket. Amit persze sok pénzért tesz meg.

image

Amikor kimegyek a pályára egy-egy alkalommal, több ruhát is viszek magammal, majd ugyanazon a napon több videót is forgatok, más-más stílusú és márkájú ruhákban, ezért úgy tűnik, mintha különböző időben készültek volna

- mondja Jeni, aki lelkesen fogadja a különböző ajánlatokat és megkereséseket, hiszen egy-egy ilyen alkalommal több százezer forintnyi összeget kap. Ám azt állítja, nagyon sok munkát kell belefektetni egy-egy tartalom létrehozásába, ami időnként megterhelő, hiszen folyamatos kreativitást és tervezést igényel. 

image

Forrás: DailyStar

 

 Ami