Elképesztő, ahogy a meztelenkedő pornómodell összeszedte a pénzt az esküvőjére - fotó

Amanda Leon OnlyFans sztár
Amanda Leon OnlyFans sztár
Vágólapra másolva!
Amanda Leon pornómodell és influenszer igazán kreatív módot talált arra, hogy finanszírozni tudja álmai esküvőjét és még a nászútját is: palackonként 31 fontért (mintegy 14 ezer forintért) árulta saját használt fürdővizét az interneten.
Vágólapra másolva!

A felnőtt szórakoztatóiparban dolgozó Amanda Leon hatalmas és felejthetetlen esküvőt és még grandiózusabb és álomszerűbb nászutat képzelt el magának és szerelmének, és már azt is kitalálta, miből fogja tudni mindezt kifizetni: rajongóinak kezdte értékesíteni árulni a fürdővizét, méghozzá palackonként 31 fontért (mintegy 14.000 forintért). 

Azt talán a szuperszexi influenszer sem gondolta volna, hogy a teljes készletét már négy nap alatt elkapkodják a megszállott rajongói. 

Az OnlyFans-sztár természetesen figyelmeztette vásárlóit, hogy a fürdővíz nem fogyasztási, hanem inkább szentimentális célokat szolgál. 

Így a lány álmai esküvője és nászútja biztosan megvalósulhat. Amanda büszkén hangoztatta, hogy vőlegénye, Vicenzzo, teljes mértékben támogatta őt ebben a vállalkozásban, sőt még segített is neki palackokba zárni az értékes fürdővizet. 

Döbbenetes módon a Rio de Janeiróban élő szőke bombázó ezzel kétszer annyit keresett, mint korábban egy hónap alatt. Egyébként hiába fogyott ki a lány készlete, újabb és újabb megrendeléseket kap a fürdővizére. 

Amanda módszere nem újdonság az influenszerek világában, előtte ezzel már Belle Delphine is egykettőre meggazdagodott. A magát csak Gamer Girlnek nevező, hivatalosan Belle Kirschnernek hívott brit cosplayer 2019-ben 30 dollárért árulta a fürdővizét. Ezt is villámgyorsan elkapkodták a rajongók.