Elárverezték Harry herceg egyik alsónadrágját

Vágólapra másolva!
Egy sztriptízbár tulajdonosa vette meg a Harry hercegnek tulajdonított alsóneműt 250.000 dollárért (90,5 millió forintért), ami azóta szentélyének értékes darabjai közé tartozik. Az intim ruhadarabot egy 2012-es Las Vegas-i buliba meghívott lány szerezte meg, aki állítólag még csókolózott is a herceggel.
Vágólapra másolva!

Harry herceg 2012-ben díszvendég volt egy  Las Vegas-i bulin, amit az ötcsillagos Wynn Hotel egyik fényűző lakosztályában tartottak. Erről maga a herceg is beszámolt, bár bizonyos részleteket állítólag valamiért nem említett meg. Carrie Royale, aki szintén a szerencsés meghívottak között volt, ezt nagyon zokonvette, és nemrég azt is elárulta, hogy még csókolózott is a herceggel

Királyi látogatás a Bahamákon, Harry herceg

Fotó: UK Press/Press Association Images Julian Parker / UK Press/Press Association Images Julian Parker

A nő azzal fenyegetőzött, hogy előfizetéses OnlyFans oldalán nyilvánosságra hozza azokat a sokkoló meztelen fotókat, amiket a buliban készített a brit királyi család akkor még nőtlen tagjáról. Állítása szerint Harry herceg már részeg és meztelen volt, amikor ő megérkezett a buliba, sztriptíztáncosnőkkel táncolt, Michael Jackson "Beat it" című számára léggitározott egy biliárddákóval, és egy kesztyűt használt, hogy eltakarja az ágyékát. 

image

Royale ezen a partin szerezte meg Harry herceg alsónadrágját, amit Dino Palmiotto, egy sztriptízbár tulajdonosa vett meg tőle egy árverésen, és 250.000 dollárt (90,5 millió forintot) fizetett érte.  A lány elmondta, hogy ez volt az az alsónemű, amit Harry herceg letépett magáról a buliban, amikor részegen több csinos lánnyal is táncolt.

image

Royale egyébként korábban a Las Vegas-i Erotic Heritage Museumnak adta bérbe ezt az alsónadrágot. A lányt azóta a fenyegetőzései miatt kitiltották az OnlyFans oldalról. Egykor 4.000 fontot (majdnem 2 millió forintot) keresett azzal, hogy Lady Dominique domina szerepében megalázta a vendégeket. Az asszony modellkarrierje után most egy tévés produkciós céget vezet.

Forrás: Mirror