Egy rajongó nem elégedett meg a pornómodellről készült meztelen felvétellel, sajátot akart, ezért drónt küldött a házához

OnlyFans modell
OnlyFans modell
Vágólapra másolva!
Kerolay Chaves OnlyFans sztármodell szerint egy drón üldözi őt. Mindezt egy olyan felvételre alapozza, amelyen az látható, hogy egy kamera leskelődik be a fürdőszobájába.
Vágólapra másolva!

A 22 éves Kerolay Chavest 1,3 millió követik az Instagram oldalán. Nem véletlen, a fiatal lány elképesztően szexi tartalmakat oszt meg.

Most azonban nem egy szinte teljesen meztelen fotójával döbbentette meg a rajongóit. A felvételen az látható, ahogy a zuhany alól kiszállva, törölközőbe burkolózva beszél a kamerába. Közben átkapcsol a telefonja hátsó kamerájára, és a fürdőszobán kívüli környezetet mutatja. Hirtelen az látható, amint egy drón repül ki egy fa mögül, és az égen lebegve egyenesen Kerolay brazíliai otthonát pásztázza. Majd másodpercekkel később ismét eltűnik a fa mögött.

image

Kerolay a videóhoz azt írta, hogy amikor először látta a drónt, azt hitte, hogy csak képzelődik, de mivel már többször is feltűnt, rájött, hogy ez a jelenség nem a fantáziájának a szüleménye. 

"Úgy tűnt, mintha a drón engem filmezett volna, ez őrület. Már nem érzem magam biztonságban a saját otthonomban. Ez a magánéletem megsértése. Nagyon félek" - tette hozzá a modell. 

image

Valaki azt ajánlotta neki az Onlyfansen pucérkodó lánynak, hogy vegyen egy csúzlit, és próbálja meg kilőni a drónt. 

Forrás: Sun Online