Tökéletes a testük, és tökéletesen ugyanúgy néznek ki - százmilliókat keres képeivel a szexi ikerpár

OnlyFans modellek, ikrek, April és Amelia Maddison
Vágólapra másolva!
A legtöbb ember nem mond el mindent a szüleinek, így volt ezzel az az ikerpár is, akik a szexi képeiknek az eladásával keresik a kenyerüket. Az anyának a család egyik rokona árulta el, hogy milyen tartalmakat gyártanak a fiatal lányai.
Vágólapra másolva!

Az egypetéjű ikerpárok nagyon keresetettek a felnőtt tartalmakat árusító oldalakon, ezáltal nagyon sok pénzt lehet az ilyen tartalmak gyártásával keresni. A 20 éves ausztrál ikerpár, April és Amelia Maddison alig várták, hogy 18 évesek legyenek és elkezdhessenek vetkőzni.

image

Eleinte egy helyi klubban kezdtek el dolgozni, azonban hamar rájöttek, hogy az interneten sokkal könnyebben és gyorsabban kereshetnek pénzt,

 így indítottak egy közös OnlyFans oldalt, amivel két év alatt majdnem 4 millió fontot, azaz 1,8 milliárd forintot, kerestek. 

Hatalmas sikerük ellenére a két lány úgy döntött, hogy a családjuk előtt titokban tartják azt, hogy mivel foglalkoznak. Végül csak pár hónapig tudták titokban tartani, mivel a családjuk egyik férfi tagja megtalálta az interneten a képeiket és elmondta az anyjuknak. 

A lányok anyja először teljesen ledöbben, azonban később megnyugodott és elfogadta a lányai életvitelét.