Jegyáraival dühítette fel a rajongóit Adele

Vágólapra másolva!
Nyolc év után ismét Európában lép színpadra a világsztár Adele. A tíznapos koncertsorozatnak ezúttal München ad otthont, ám az énekesnőnek mindent bele kell majd adnia, hogy kiengesztelhesse a rajongóit, akiket nagyon kiakasztottak a jegyárak. A hivatalosan is megerősített információk szerint még a legolcsóbb, szabadon maradt jegyek is majdnem 330 euróba (130.000 forintba) kerülnek, de az igazán előkelő helyekért 1.150 eurót ( 450.000 forintot) kell fizetni.
Vágólapra másolva!

A többnapos müncheni turnéjának bejelentésével Adele végre európai rajongóinak álmát is valóra váltotta. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint, hogy majdnem 300.000-en álltak sorba online, amikor az augusztusi koncertjeire elkezdték árusítani a jegyeket. A legfürgébbek akár 70 euróért (27.000 forintért) is bebiztosíthatták a helyeiket, ezek az olcsó jegyek azonban villámgyorsan elfogytak. Jó hír, hogy a színpad előtti VIP állójegyek, amik korai belépést és ingyenes ajándékot tartalmaznak, még mindig kaphatók 720 euróért (280.000 forintért). Az igazán exkluzív helyekért azonban 1.150 eurót ( 450.000 forintot) kell kifizetniük a legnagyobb rajongóknak. 

Adele
Adele egyik fellépésén
Fotó: Adele Instagram 

A hihetetlenül magas jegyárak sokakat kiakasztottak, és felháborodásuknak hangot is adtak: "Szerintem Adele nagyon pénzsóvár lett az utóbbi időben. Vártam, hogy ismét láthassam őt fellépni, de ennyi pénzt sajnos nem tudok költeni rá, és ez borzasztóan elkeserít!"

A 43 éves londoni rendezvényszervező, Michelle Batchelor azt nyilatkozta, hogy még a New York-i Madison Square Gardenben is sokkal kedvezőbb áron lépett fel az énekesnő. 

Az énekesnő a Las Vegas-i turnéjának végeztével, augusztusban fog tíznapos koncertsorozatot adni Münchenben. Először még úgy volt, hogy csak hat koncertje lesz a városban, de a nagy érdeklődésre való tekintettel még négy időponttal egészítette ezt ki. A díva nyolc év után először fog Európában is fellépni.