Megőrülnek a követői a volt matektanárnő barack formájú, meztelen fenekéért - fotó

Vágólapra másolva!
A 41 éves Louise Roberts 13 évet dolgozott matematika tanárként egy középiskolában, 2020-ban azonban 180 fokos fordulatot vett az élete, maga mögött hagyta az iskolát, és szexi képeit kezdte árulni az interneten, amivel ma már milliókat keres. Sokkal függetlenebbnek érzi magát, mint korábbi munkájában, és anyagi problémákkal sem küzd többé.
Vágólapra másolva!

Válságos időszak köszöntött be Lousie Roberts életében 2020-ban. A középiskolai tanárnőt kilakoltatták otthonából, és bénító anyagi nehézségekkel szembesült, amit muszáj volt a lehető leggyorsabban megoldania.

A jobb élet reményében regisztrált az internetre OnlyFans modellként, amivel ma már nemcsak hogy milliókat keres, de boldogabb és szabadabb, mint valaha.

A fiatalos, fittness-rajongó nő őszintén beszámolt arról, hogyan változott meg az élete, mióta OnlyFans modell lett, és hiányzik-e neki valami a korábbi életéből, annak ellenére hogy most boldog és gazdag.

Louise Roberts Forrás: instagram.com - louise_fitcoach

"Tanárként sosem éreztem ekkora lelkesedést az élet iránt, mint mostanában. Félreértés ne essék, szerettem a munkámat, voltak szép pillanatok, több kitüntetést is kaptam, azonban a mindennapi stressz olyan mértékű volt, hogy még a pozitív élmények sem tudtak kárpótolni.

- árulta el Louise, aki nemcsak szakmát váltott, de el is vált néhány évvel ezelőtt, így rendkívül mozgalmas időszakot tudhat maga mögött.

Forrás: instagram.com - louise_fitcoach

Mióta befutott modellként keresi kenyerét,

járt már Amsterdamban, ahol pénzügyi konferenciát tartott, és tervei között szerepel, hogy körbeutazza Nagy-Britanniát, és podcastokat, illetve Youtube-videókat készít.

Forrás: instagram.com - louise_fitcoach

Louise azt is elmondta, sosem felejti el, amikor régi Fiat 500-as autójában ült, és sírva számolgatta utolsó fillérjeit. Ezzel szemben most egy Range Rover-t vezet, ám emlékeztetőül megtartotta régi autóját, hogy sose felejtse el, honnan kezdte, és merre tart.

Ahogyan néhány napja egy egyesült államokbeli nő ma már több, mint egymillió dollárt keres évente. Vannak, akiket több oldalról is kitiltottak emiatt, mást pedig kirúgtak korábbi állásából. Legtöbben azonban nem bánják, hogy így alakult, a pénz ugyanis mindenért kárpótolja őket.

Forrás: DailyStar