Autómatrica miatt rúgtak ki gyerekeket egy floridai iskolából

Csak Címlapi!
Michelle Cline, Only Fans modell és édesanya
Vágólapra másolva!
Michelle Cline gyermeikeit kirúgták a floridai egyházi iskolából, mert az iskola vezetői és a szülők felháborodtak az autójára ragasztott Only Fans matrica miatt.
Vágólapra másolva!

A 35 éves Michelle Cline, akit az Only Fans követői Piper Fawn néven ismernek, hatalmas felháborodást keltett, amikor gyerekeit az egyházi iskolába fuvarozva a tanárok és más szülők azt látták, hogy az autójának hátulján egy Only Fans reklám van. 

Az asszony először csak arra kérték, hogy amíg ez a matrica az autóján van, az előkészítő iskola főbejáratától távolabb tegye le a gyerekeit, de az ügy azóta már annyira elmérgesedett, hogy a gyerekeit azonnali hatállyal ki is rúgták. 

image

A Cline-nak és férjének címzett levélben olvasható hivatalos indoklás szerint a matrica sérti az iskola szabályzatát. 

Az ügy pikantériája, hogy miután udvariasan megkérték arra, hogy gyerekeit az iskolától messzebb tegye ki, az asszony hamarosan egy még nagyobb Only Fans matricát szerzett be az autójára. 

image

Michelle Cline az ABC7-nek az eset kapcsán azt nyilatkozta, hogy ő ezzel csak a megélhetését reklámozza. "A férjemnek és nekem van ez a kis vad, zárt ajtók mögötti életstílusunk, amit úgy döntöttünk, hogy nyilvánosságra hozunk."

Amikor megkérdezték tőle, hogy miért nem tudja egyszerűen megoldani az ügyet a matrica levételével, azt válaszolta, hogy ő ezzel a teljesen legális reklámmal a családját támogatja. 

Az előkészítő iskola vezetősége kijelentette, hogy amennyiben Cline leveszi az autójáról a matricát, a gyerekeit visszaveszik.

Forrás: Daily Star