Rossz hírt kaptak az Amazon-t használók

Amazon Prime Video
Vágólapra másolva!
Az Amazon Prime Video felhasználóknak a jövő héttől havonta 2,99 fonttal (1.340 forinttal) többet kell fizetniük, ha nem szeretnék, hogy a filmek közben reklámokkal zavarják meg őket - tudta meg a Daily Star. 
Vágólapra másolva!

Az Amazon Prime Video streaming szolgáltatása jelenleg 5.99 fontba (2.690 forintba) kerül havonta, február 5-étől azonban a cég reklámokat is megjelentet majd. Ha valaki a szolgáltatás reklámmentes verzióját szeretné továbbra is élvezni, akkor februártól már 8.98 fontot (mintegy 4.000 forintot) kell majd fizetnie havonta.

Amazon Prime Video Forrás: Shutterstock/T. Schneider

Az Amazon igyekezett megnyugtatni ügyfeleit, hogy ők lényegesen kevesebb reklámmal fogják teleszórni a szolgáltatásukat, mint az egyéb tévé csatornák, és más streaming TV-szolgáltatók.

Az új díj ellenére az élő eseményeknél, és a Freevee-tartalmaknál azonban nem lehet majd kiküszöbölni a reklámokat. Az Amazon Freevee a cég ingyenes film és televízió streaming-szolgáltatása.

Ha valaki nem elégedett a szolgáltatással, lemondhatja a Prime tagságát. Teljes visszatérítésre azonban csak azok a tagok jogosultak, akik nem használtak semmilyen Prime szolgáltatást.