Őröltségnek hangzik, mégis érdemes megfogadni a stewardess tanácsát arról, hogy mit tegyünk a szállodai széfbe

érték, tartó, doboz, széf, pénz, Hand,Opening,Safe,In,The,Hotel,Room,,Putting,Passport,And
Hand opening safe in the hotel room, putting passport and credit
Vágólapra másolva!
Szokatlan tanácsot osztott meg az utazókkal a KLM légitársaságnál dolgozó, a TikTok-on Esther néven regisztrált stewardess, aki ezen a felületen rendszeresen osztja meg az ünnepekhez kapcsolódó tippjeit követőivel. A hölgy ugyanis azt javasolja, hogy mindannyian tegyünk egy cipőt a szállodai széfbe. 
Vágólapra másolva!

Őrültségnek hangzik, de a stewardess azt állítja, hogy a szállodai szobában található széfbe helyezett cipő okos módja annak, hogy megakadályozzuk, hogy elveszítsük a legértékesebb holminkat.

Esther, a holland KLM légitársaság stewardess személyzetének tagja, gyakran osztja meg okos hackjeit és meglátásait a TikTok csatornáján. Állítása szerint a cipőjének egyikét mindig a széfbe teszi, amikor megérkezik egy szállodába.

A legtöbb ember a szállodai széfben inkább az értéktárgyait és fontosabb dokumentumait tartja bezárva. Ez azonban azzal a kockázattal jár, hogy hazafelé menet a nagy sietségben ezeket ott felejtheti. Ez különösen akkor fordulhat elő, ha az illető ritkán használt tárgyat zár be a széfbe.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock/ mdbildes

Esther azonban egy okos trükkel segít: ő a cipőjének egyik darabját teszi a széfbe, méghozzá azt, amit a leggyakrabban hord. Így amikor távozáshoz pakol, ezt biztosan nem felejti a szobában. Ezzel szerinte garantálható, hogy a többi fontos és értékes tárgyat is kivegyük a széfből. Arra is van megoldás, ha csak egyetlen pár cipőt viszünk magunkkal, ilyenkor ugyanis azt a ruhadarabunkat is érdemes elzárni, amit biztosan mindig viselünk, ha elmegyünk otthonról.

Nem ez az egyetlen hack, amit Esther megosztott követőivel. Ezek közé tartozik, hogy egy ruhafogas segítségével össze lehet csíptetni a szállodai függönyöket, egy zuhanyzósapkát cipőtakaróként lehet használni, hogy ne kerüljön kosz a bőröndbe, és USB-kábellel lehet a készülékeket tölteni, ha otthon felejtettünk egy adaptert.

@esthersturrus Do you have more tips? ✈️ #tips#hotel#hotelhacks#hacks#myklmmoment#klm#klmcrew#crewklm#klmairlines#klmroyaldutchairlines#flightattendant#stewardess#workingmode#cabincrew#cabincrewlife#cabincrewgirls#flightattendantlife#aviationlife#aviation#uniform#royalbue#trend#viral#viralvideo#fyp♬ B.O.T.A. (Baddest Of Them All) - Eliza Rose & Interplanetary Criminal

Az Origo bemutatta a világ legidősebb stewardessét. Egy stewardess elárulta, hogy miért nem jó ötlet kávét, vagy teát inni a repülőgépek fedélzetein. Egy légitársaság munkatársa azt is elmondta, hogyan lehet döbbenetesen olcsón repülőjegyekhez jutni.

Forrás: Daily Star