Milliókat keres az a nő, aki híres filmek szexi változatait készíti el

Rengeteget keres az a nő, aki híres filmek szexi változatát készíti el, Rebecca Goodwin
Vágólapra másolva!
Rengeteg pénzt keres egy Rebecca Goodwin nevű modell azzal, hogy népszerű filmeket dolgoz fel pikáns, felnőtteknek szóló verzióban. A sztár felfedte, hogy legközelebbi alakítása az Angelina Jolie-féle Tomb Raider átdolgozása lesz, melynek címét Rebecca "Womb Raider"-re módosította. Feldolgozásai között szerepelnek olyan klasszikusok is, mint a Barbie vagy a Kis hableány.
Vágólapra másolva!

A 29 éves fiatal anyuka korábban élelmiszer-utalványokból fedezte családja megélhetését, ám mindig is az volt a vágya, hogy találjon egy olyan munkát, amivel annyit keres, hogy többé semmiben ne kelljen hiányt szenvednie gyerekeinek.

Forrás: Instagram/beckymil1

Ahogyan korábban a DailyStar megírta,

azóta több mint 44 millió forintnak megfelelő összeget keres havonta, miközben megtalálta álmai hivatását a filmiparon belül.

A csinos fiatal nő ismert filmklasszikusokat dolgoz át úgy, hogy felnőtt tartalommal ruházza fel őket.

Forrás: Instagram/beckymil1

Legutóbb az Instagramon tett közzé egy posztot melyben rajongói bepillantást nyerhetnek új, pikáns videójába. A felvételen Rebecca szexi dominaruhát visel, amely szűk fekete felsőből, hámból, hamis golyókból és egy ostorból áll. A pimasz szerelést feltűnő sminkkel egészítette ki, majd macskaszemet és narancssárga ajkakat villantott, fonott vörös tincseit pedig még Lara Croft is megirigyelte volna.

Rebecca Goodwin, OnlyFans-legenda Forrás: notbeckymil/TikTok)

Posztjával 149.000 új követőt szerzett, és az összes rajongója lelkesen várja a filmet,

miközben olyan kommentek árasztották el a posztot, mint: "Lehúznám rólad a ruhát", "Lenyűgözően nézel ki", illetve "Jobb vagy, mint Lara Croft".

Rebecca Goodwin, OnlyFans-modell Forrás: Instagram/@beckymil1_

Tavaly júliusban pedig a Barbie című film szexi feldolgozásával rukkolt elő,

melynek forgatásához több, különböző karakterű modellt is segítségül kértek, akikkel végül közösen választották ki Kent.

Rebecca Goodwin, OnlyFans-modell Forrás: Instagram/@beckymil1_

Röviddel ezután Jessica Rabbitté alakította át magát egy újabb pikáns videóhoz, közben pedig már a "Kis hableány" szexi feldolgozásán munkálkodott.

Forrás: DailyStar