Mutatjuk, mivel készül a Valentin-napra a McDonald’s

mcflurry, fagyi, mcdonalds, gyorsétterem, sima fagyi, illusztráció
Vilnius Lithuania 2022-06-03
Vágólapra másolva!
A McDonald's a jövő hónapban, de még Valentin nap előtt két új termékkel fog előrukkolni, és nagy valószínűséggel mindkettő a meki rajongók nagy kedvence lesz. 
Vágólapra másolva!

A McDonald's február 7-én kezdi majd el árulni a KitKat Ruby Chocolate McFlurry-t, és a málnás - fehér csokoládés pitét.

A finom desszertekhez azonban csak bizonyos vásárlók juthatnak majd hozzá, mielőtt elkezdik majd tömeges tételben is árusítani. Február 7-e és 9-e között ugyanis csak a McDonald's alkalmazással rendelkezők kóstolhatják meg ezeket. Ezután az Egyesült Királyság és Írország összes McDonald's éttermében bárki megvásárolhatja majd.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2022 Karolis Kavolelis/Shutterstock. No use without permission./Karolis Kavolelis

A KitKat Ruby Chocolate McFlurry egy lágy tejfagylalt, amit rubintvörös csokoládés bevonatú KitKat-darabkákkal és ostyafalatokkal kevernek, majd zamatos rózsaszín málnaszósszal öntenek le.

image

A málnás és fehér csokoládés pite ropogós tésztája rózsaszín színű, amit belül pedig fehér csokoládés ganázzsal és finom málnakompóttal töltenek meg.

image

The KitKat Ruby McFlurry ára 2.19 font (986 forint) lesz, a málnás és fehér csokoládés pitéé pedig 1.99 font (896 forint).

Nem ez a két desszert lesz csupán újdonság február 7-én a McDonald's-ban, hanem a tejcsokis KitKat-es McFlurry, a mozzarella mártogatós salsa mártással, és a mozzarella mártogatós sharebox salsa mártással is.

Az Origo beszámolt arról, hogy egy vendéget azért büntettek meg a McDonald's-ban, mert túl lassan evett.

Kiderült, hogy melyik országban a legdrágább a McDonald's.

Forrás: Daily Star