Kétszer is kés alá feküdt egy nő, aki az ikertestvére tökéletes mása akart lenni

Rebecca Chadwick, haj
Vágólapra másolva!
A Derby-ben élő Rebecca Chadwick 5.500 fontot (2,5 millió forintot) költött két hajbeültetésre, mert úgy szeretett volna kinézni, mint az egypetéjű ikertestvére. A döntés teljesen megváltoztatta az életét. 
Vágólapra másolva!

Rebecca Chadwick 18 éves korában vette észre először a különbséget a saját és testvére haja között. Nemsokára úgy döntött, hogy ahhoz, hogy "lekerekíthesse" a hajvonalát bevállal egy hajtranszplantációt, amire 2016 januárjában került sor. Ezt 2022 márciusában egy második beavatkozás követte, hogy a homloka közepén megfelelő módon lefelé nőhessen a haja.

image

"Van egy egypetéjű ikertestvérem, és az arcvonala teljesen szimmetrikus, az enyém viszont olyan, mintha félúton megállt volna a kialakulásban" - nyilatkozta a 29 éves lány, aki számára a nővére a tükörképe, amit szeretne minél tökéletesebbé tenni.

image

Rebecca tizenéves korában észrevette, hogy hajszálai visszahúzódnak, és már nem ugyanúgy néz ki, mint a testvére. Rebecca elküldte a hajvonaláról készült fotókat, mielőtt bejelentkezett volna egy konzultációra 2015 decemberében.

Az első transzplantációt még a saját megtakarításából fizette ki, a másodikat pedig már havi részletekben törleszti még két évig.

Rebecca Chadwick Forrás: twitter.com

Rebecca a TikTok-on osztotta meg tanulságos történetét. Hozzátette, hogy

sokak szerint felesleges pénzkidobás volt a két műtét, hiszen vannak a hajszerkezetnél sokkal fontosabb dolgok is, amikre kökteni kell.

Ő azonban azt mondja, hogy a kezeléseknek köszönhetően magabiztosabb lett, és olyan állásokra is mert már pályázni, amire a kishitűsége miatt korábban nem mert volna.

Az Origo írt egy horrorisztikusan végződött hajbeültetésről is. Mutatjuk a legdrágább plasztikai műtéteket a celebvilágból.

Forrás: Mirror