Pillanatok alatt milliomos lett a kockahasú pornómodell fiú, de nagy árat fizetett érte - fotó

Hónapok alatt milliomos lett az OnlyFans fiatal sztárja.
Vágólapra másolva!
Egy fiatal angol fiú pikáns képeket kezdett el feltölteni az internetre. Hamar gazdag lett ezeknek a tartalmaknak köszönhetően, azonban ennek is megvolt az ára. A brit haditengerészet kirúgta őt, mivel munkahelyén is gyártotta a különböző szexuális tartalmú képeket. 
Vágólapra másolva!

Zack Blackam, egy 21 éves brit fiatal, aki a királyi haditengerészetnél dolgozott. Azért a múlt idő, mert amikor a felettesei megtudták hogy mivel foglalkozik szabadidejében, azonnal elbocsájtották.

Elmondásuk szerint ugyanis néhány fotójával lejáratta a munkahelyét is.

OnlyFans oldalára egy egyenruhás képet is feltöltött, ahol egy repülőgép hordozón van.

Zack először csak képeket töltött fel, ekkor jött rá, hogy ezzel mennyit is lehet keresni. Ezután már videós tartalmakat is gyártott.

Amíg a haditengerészetnél havi 1500 font volt a bevétele, addig az OnlyFans havonta 20.000 fontot, azaz majdnem 9 millió forintnyi összeget, fizet neki.

Hónapok alatt milliomos lett az OnlyFans fiatal sztárja. Forrás: DailyStar

A férfi közösségi oldalán sem titkolja mennyit keres a pucér képeivel. Oldala tele van olyan képekkel, ahol épp fesztiválozik vagy méreg drága autókkal pózol.

Már saját Lamborghini-je is van, a három másik autója mellett és szülővárosában, Manchesterben egy luxus villában él.

Zack egy sztár lett a szexuális tartalmai miatt. Szerződést kötött vele egy hatalmas marketing cég, akik hét számjegyű fizetést ígértek neki a pikáns fotókért és videókért.

– mondta a fiatal pornómodell

Nem csak Zack váltott munkát, mikor megtudta mennyit lehet keresni az OnlyFans-el. Egy öt gyerekes anyuka mentősként dolgozott mielőtt pornómodell lett.