Milliókat fizetett szerelme legjobb barátnőjének egy férfi, hogy láthassa meztelenül - fotók

Vágólapra másolva!
Egy nő legjobb barátnőjének férje regisztrált egy felnőtt tartalmakat gyártó oldalra, ahol több ezer dollárt költött arra, hogy a felesége barátnőjét meztelenül láthassa. A pornómodell azt állítja semmit sem tudott arról, hogy ki az a titokzatos férfi, aki ennyit költ arra, hogy megnézze őt ruha nélkül. A férfi kiléte azonban nem maradt rejtve, mikor kiderült ki is ő valójában a két barátnő között hatalmas vita alakult ki.
Vágólapra másolva!

Az ausztrál Honeyy Brooks egy fiatal anyuka, aki az OnlyFansen keresi a pénzét. Felnőtt tartalmainak köszönhetően rengeteg feliratkozója van. Azonban a legtöbb felhasználó név nélkül fizet elő, hogy Honeyy-t láthassa meztelenül. Így tett az férfi is, aki fél éve fizetett elő az oldalra, majd, hogy az exkluzív tartalmakat is láthassa, még több ezer dollárt költött az OnyFansen.

Emellett a barátnői csomagra is feliratkozott, ami heti 3700 dollárba, tehát közel 1.300.000 forintba került.

image

A nő havi 90.000 dollárt, azaz több mint 30 millió forintot keres a felnőtt tartalmaival,

mindig azonnal elfogadta az előfizetést, hogy valaki online barátnője legyen.

A férfi 3 hónapja fizetett elő a barátnői csomagra, amely személyes üzeneteket és videóhívásokat is tartalmaz. A titokzatos férfi még éjszakánként is írt üzeneteket Honeyy-nak. Azonban a nő még ekkor sem jött rá ki lehet a titkos hódolója. Videóhívásban csak ő látszott a kamerán keresztül, a másik fél nem.

A férfi akkor bukott le, mikor Honeyy Sydney-ben nyaralt. A nő legjobb barátnője többször hívta és rengeteg sms-t küldött a pornómodellnek, amiben azt írta:

image

Honeyy először azt hitte valami baj történt, majd később rájött a szexi tartalmairól van szó, ezért egyből felhívta a barátnőjét, hogy elmesélje mi történt. Elmondta a barátnőjének, hogy nem tudta ki a titokzatos férfi. Emiatt barátnője megbocsájtott neki és megbeszéltek egy találkozót, ahol mindent elmond a férfiról.

Azonban a férfi teljesen mást mondott barátnőjének, aki emiatt a találkozóra sem ment el és még a kapcsolatot is megszakította a pornómodellel.

Csupán egy búcsú üzenetet hagyott, amiben azt írja, hogy nem kellene folytatniuk a barátságukat.

Honeyyt nagyon megviselték a történtek, főként az, hogy barátnőjével azóta sem tudta felvenni a kapcsolatot, mivel letiltotta mindenhonnan. Azonban a nő bízik abban, hogy barátnője rájön kivel is van együtt valójában.

Forrás: DailyStar