Újabb mozgalmas évet tudhat maga mögött a Budapesti Értéktőzsde

Vágólapra másolva!
Újabb mozgalmas évet tudhat maga mögött a Budapesti Értéktőzsde, valamint a hazai tőkepiac: 2023 többek között a BUX index újabb történelmi rekordjait, illetve számos jelentős részvénybevezetést, köztük a BÉT, mint kibocsátó megjelenését hozta.
Vágólapra másolva!
Forrás: BÉT

A számvetés jegyében, több mint két évtizedes tradícióját folytatva, a Budapesti Értéktőzsde idén is megrendezi a BÉT Legeket, amelynek keretében a tavalyi évben kiemelkedő teljesítményt nyújtó tőkepiaci szereplők részesülnek elismerésben. A díjak odaítélésével a BÉT célja a hazai tőkepiaci szereplők további ösztönzése, ezzel közvetett módon a teljes tőkepiac fejlődésének elősegítése.

A győztesek mezőnye a korábbi évek gyakorlatának megfelelően a Tőzsdei Tanácsadó Testület tagjaiból álló szakmai zsűri véleménye és a tőzsdei szereplők piaci teljesítménye nyomán alakul ki. Az év hazairészvény-kereskedési platformja ezúttal is a felhasználók online szavazatai alapján kerül kiválasztásra.

A szavazásban, a díjak kiosztásában Ön is részt vehet: döntse el, melyik 2023 legjobb online hazairészvény-kereskedési platformja, és szavazatával nyerjen egy Tesla élményvezetést! A szavazásban és a nyereményjátékban való részvételhez nincs más dolga, mint regisztrálni, vagy már meglévő fiókjával bejelentkezni a BÉT honlapjára, szavazni az Ön által használt kereskedési platformra, és egy rövid kérdőív segítségével értékelni is azt. Minderre 2024. január 12-ig van lehetősége.

Az eredményhirdetésre és az elismerések átadására február végén, a hazai pénz- és tőkepiac meghatározó szereplőit felvonultató, ünnepélyes BÉT Legek díjátadón kerül sor.