Igazi álomotthonban él a nőgyűlölő botrányairól elhíresült golflegenda

Hero World Challenge - Round One GettyImageRank1 People Waist Up USA Bahamas One Person Sports Activity Tee - Sports Equipment Taking a Shot - Sport Incidental People Photography Tiger Woods Fifteenth US PGA Tour Round One World Challenge Nassau Topix Bes
Woods 2021 februárjában szenvedett súlyos autóbalesetet, melyben a jobb lábszára és bokája roncsolódott
Vágólapra másolva!
A rendkívül exkluzív floridai Jupiter-szigeten áll Tiger Woodssportlegenda otthona, amelynek az adja az egyik különlegességét, hogy saját golfpálya is helyet kapott az épület mögötti részen. A négyhektáros kastélyban emellett kosárlabdapálya, kör- és ugrómedencék, gyógyfürdő és futópálya is van.
Vágólapra másolva!

Woods 12 hektáros birtoka két nagyobb részre oszlik.

Az egyik egy 3300 négyzetméteres kastély, a másik pedig egy 6400 négyzetméteres multifunkciós épület.

Előbbi tágas nappalival és bejárattal, bortárolóval, mozival, kandallóval ellátott étkezővel és játékszobával rendelkezik.

2006-ban Woods akkori feleségével, Elin Nordegrennel vásárolta meg ezt a földterületet, amelyen eredetileg egy 9.000 négyzetméteres kúria állt, de úgy döntöttek, hogy lebontatják, és újat építenek helyette. A beruházás összesen 54 millió dollárba került, és körülbelül négy év alatt készült el - írja a clutchpoints.com.

Mire azonban az építkezés befejeződött, Woods és Nordegren elváltak. Másfelől viszont ez a csodálatos épület a közelmúltban tökéletes helyet biztosított Woods számára, hogy felépüljön egy autóbalesetben elszenvedett súlyos lábsérüléséből.